- 37 -

5K 134 7
                                    

POV Emily

Luke zit op het bankje met een ijsje in zijn hand. Hij lekt af en toe dus ik neem af en toe een likje van zijn ijsje om te voorkomen dat zijn kleding helemaal onder het ijs komt te zitten.

Ook Jason eet een ijsje en zit ondertussen op zijn telefoon. "Zullen we vanavond anders naar de film?" Vraagt hij me als hij me de films die vanavond draaien laat zien. Ik knik en zeg dat dat me een leuk idee lijkt.

"Je lekt." Zeg ik lachend als ik het halve ijsje van zijn hoorntje af zie druipen. "Luke eet zelfs nog netter dan jij."

"Dat komt omdat jij zijn ijsje opeet." Kaatst hij terug. Ik haal met mijn duim wat ijs van zijn gezicht af. Dan drukt Jason zijn lippen tegen die van mij. "Ik heb ineens geen trek meer in mijn ijsje." Zegt Jason voordat hij nog een kus op mijn lippen plant. Zijn handen glijden over mijn lichaam en stoppen bij mijn kaak. Zijn duimen bewegen af en toe heen en weer en ik glimlach daardoor.

"Nooit gedacht dat de badboy verliefd kon worden." Giechel ik dan. Hij schudt zijn hoofd en neemt weer een likje van zijn ijsje.

"Nooit gedacht dat dat brave meisje dat voorin de klas ooit voor de badboy zou vallen." Kaatst hij lachend terug. Ik geef hem een zetje en schud lachend mijn hoofd.

"Kom hier." Jason drukt snel zijn lippen op die van mij. "Ik hou van je." Zegt hij me. "Ik ook van jou."

"Jason Bennett?" Een man in pak en een zwarte zonnebril waardoor je zijn ogen niet kunt zien, staat ineens voor ons. "Ja?" Vraagt Jason hem, hij wilt duidelijk niet gestoord worden op dit moment.

De man overhandigd hem een papiertje. "Je wordt opgeroepen voor een rechtspraak vanwege het onrechtvaardig adopteren van een kind. Alles wat je zegt, kan tegen je gebruikt worden."

Badboy's Kid [Part 1]Where stories live. Discover now