Chapter 20 Astazi va fi ziua fara sex

4.6K 218 44
                                    

            Bunaaaaaaaaa!!! Stiu ca a trecut foarte mult timp de cand nu am mai postat. Am fost in vacanta!! :D Dar m-am intors cu forte proaspete si cu un nou capitol care sper sa va placa. :D Chiar sunt curioasa de opiniile voastre desi nu se intampla mare lucru in acest capitol. Urmatorul va fi mai interesant. Oooo si sa nu uit! In  afara de acesta mai sunt decat trei capitole si termin povestea! :D

P.S. Scuzati greselile! Nu l-am mai corectat..

--------------------------------------------------------------------------------------------

 

                  Aaaah! Ce cald si bine e aici! Mi-am deschis ochii doar ca sa observ ca am adormit pe canapea noaptea trecuta, in bratele lui Eric. Cred ca s-a chinuit foarte tare azi-noapte, adica canapeaua este foarte ingusta si Eric nu este chiar micut cum nici eu nu sunt. Imi amintesc ca am ajuns aici foarte trista si suparata si Eric m-a primit la el in apartament si m-a strans tare in brate, apoi am vazut un film, o comedie romantic, Eric a vrut sa ma faca sa rad dar in acelasi timp sa ma simt iubita si sa uit de probleme. Omul asta e atat de perfect!! Cum sa nu il iubesc? M-am ridicat de pe canapea si m-am asezat in fund privindu-i fata in timp ce dormea. Pare atat de vulnerabil, de lipsit de aparare, atat de tentant incat m-am aplecat usor spre el si i-am dat un pupic inofensiv pe buze apoi i-am trasat conturul fetei cu degetul aratator uitandu-ma pentru prima data cu atentie la detaliile fetei sale. Eric are trasaturi foarte frumoase, mai ales oasele fetei, foarte masculine. Aseara a fost pentru prima data cand l-am vazut purtand ochelari de vedere. Nu-i statea deloc rau, ba din potriva, ii dadea un aer intelectual, de profesor, il facea chiar mai atragator. Cand l-am intrebat de ce ii purta a raspuns ca pentru citit. Hainele lui Eric sunt confortabile de asemenea. Chiar acum el poarta un tricou si o pereche de pantaloni lungi de pijama, in timp ce eu ii port una dintre camasile lui albe, mi-a fost prea lene sa despachetez asa ca mi-a imprumutat-o pe aceasta.

-         Eric, camasa asta are mirosul tau imprimat in ea, am spus afundandu-mi nasul in material, tragand mult aer in piept.

-         Vrei sa spui ca miros? A intrebat deschizand ochii.

-         De cat timp esti treaz?

-         De cateva secunde, de ce? Ai facut si altceva in afara faptului ca mi-ai adulmecat camasa?

-         Nu!

-         Bine…presupun ca e timpul sa ne ridicam din pat doar este o noua zi.

-         Vrei sa spui din canapea si nu, nu vreau. Azi este sambata, vreau sa stam mai mult impreuna si asa nu prea am vorbit in ultimul timp in afara orelor de curs. Azi vreau sa fii numai al meu! I-am spus privindu-l rugator.

-         Si atunci ce vrei sa fac?

-         Doar stai lungit pe canapea ca pana acum, i-am raspuns asezandu-ma cu capul pe pieptul lui, Eric rasucindu-mi suvite de par pe degetele sale lungi in timp ce ii auzeam cum ii bate inima.

-         Daca stai sa te gandesti, noi niciodata nu am mai stat asa pana acum, ca adevaratii indragostiti.

-         Si nu se simte bine? am intrebat ridicandu-mi capul de pe pieptul lui, privindu-l in ochi zambind inocent.

-         Ba da, m-as putea obisnui cu asta.

-         Da? Am intrebat jucaus apropiindu-ma de buzele lui, tachinandu-l la inceput apoi lipindu-le usor de ale sale miscandu-le incet savurand fiecare moment, fiecare senzatie in timp ce gustam dulceata, finetea si profunzimea buzelor sale.

Hello Mr. TeacherWhere stories live. Discover now