Kahvaltı ♥ 7. BÖLÜM

1.2K 56 5
                                    

HARRY’NİN ANLATIMINDAN

Sabah oldukça erken uyandım. Onda alacağımı söylemiştim bu yüzden yedi buçuk gibi kalktım. İnan neden iki buçuk saat önce kalktığımı bilmiyorum. Amacım Louis’e pek belli etmemek hepsi bir özür yemeği olarak düşünüyor ki öyle ama Louis hep başka türlü düşünüyor o yüzden sessiz davranmaya çalışıyorum. İki saat sonunda büyük uğraşlarla hazırlandım. Biliyorum ne giysem yakışıklı oluyorum ama dünden razı gibi ya da çok umursamaz görünmemek için baya bir uğraştım. Bolca parfümü de sıkınca hazırdım. Şimdi Louis’ e yakalanmadan evden çıkıp Selena’yı almaya gidebilirim.

SELENA ♥

Kıyafetlerimi dün akşamdan hazırlamıştım. Bunu neden yaptım ya da neden bu kadar uğraştım bilmiyorum. Aslında amacım Harry’e  güzel gözükmek değil. Tamam belki biraz ama asıl amacım ne çok dünden razı gibi gözükmem ya da çok önemsemiyormuş gibi durmak. Amacım sadece uygun dengeyi bulmak. Ayrıca geçen seferki gibi uyuya kalma ya da pijamayla kapı açma durumu olmasın diye bu kadar erken kalktım. Yoksa Harry için uğraşmıyorum. Bizim ilişkimiz biraz farklı yani arkadaşlığımız. Bazen birbirimizden nefret ediyoruz ki bu genelde olan ama sonrasında çok güzel anlaşıp harika vakitte geçirebiliyoruz ki o Harry ile geçirdiğim her saniye birbirinden güzel oluyor.

‘’Vay kapıyı pijama ile açmadın ‘’ diye Harry benimle kapının önünde dalga geçiyordu. ‘’Gerçekten Harry eğer birbirimizle uğraşmayı kesmezsek bu iş yürümez ‘’ dedim. ‘’Pekala tamam bu sondu. Bu arada gerçekten güzel olmuşsun ‘’ dedi biraz çekinerek. ‘’Teşekkürler. Hem sende hiç fena sayılmazsın double beyin ‘’ dedim. ‘’Hey sende yaptın ama ‘’ diye bana isyan etti. ‘’Peki tamam benim içinde sondu ‘’ hafifçe gülümsedim. Eliyle arabayı işaret etti. Birlikte konuşmadan arabaya kadar yürüdük.

 Binmem için kapımı açtıktan sonra sürücü koltuğuna geçti. ‘’Harry bir şey merak ediyorum ‘’ dedim soru sormak amacıyla. ‘’Neyi ‘’ diye sordu. ‘’Şey saçlarının kıvırcıkları gerçek mi yani böyle makarna gibiler. Bazen parmaklarımı kıvırcıklarının arasına geçiresim geliyor ‘’ dedim. Önce boğuk kahkası arabayı doldurdu sonra da ‘’Evet gerçekler ve şunu bilmelisin ki eşi de yok ‘’ dedi kendini beğenmişçe. Bense sadece gözlerimi devirdim. ‘’Ama istersen o dediğini yapabilirsin ‘’ dedi. Şu an içimde her türlü hayvan tepiniyor. Ciddiyim eğer ki o dediği yapamasaydım içim de kalırdı. Cevap vermek yerine ‘’Nereye gidiyoruz? ‘’ diye sordum. ‘’Az kaldı birkaç dakikaya ordayız ‘’ dedi.

Araba da başka bir konuşma yapmamıştık. Harry beni oldukça hoş bir yere kahvaltı için getirmişti kalabalık bir mekan olmasına rağmen çok fazla dikkat çekmiyordu. Neden burayı seçtiğini anlamıştım. Ama bu çıkışta paparazziye yakalanacağımız gerçeğini yine de değiştirmiyor.

Harry ile yan yana yürüyerek içeri geçtik. En köşe de bir yere oturduk. Garson orta yaşlarda bir bayan olduğu için pekte bizimle ilgilenmedi. Siparişlerimiz ne olduğunu sordu. Elime menüyü alıp incelemeye başladım. Menüye göz gezdirdiğim de hepsi benim sevdiğim şeylerdi o yüzden ne yiyeceğime karar veremedim. Harry bu halime kıkırdayıp ‘’İstersen ben ikimiz için de seçebilirim ‘’ dedi. ‘’Çok iyi olur ‘’ diyerek rahatlamış bir nefes verdim. Harry garsona siparişi verdikten sonra bana döndü.  ‘’Pekala artık yeni bir başlangıç yapabiliriz. Bundan sonra birbirimize sataşmak yok ‘’ Kaşlarını kaldırıp sorarcasına bana baktı. ‘’Kesinlikle ‘’ dedim. Gülümseyip bana baktı.

‘’Hala istiyorsan saçımla oynayabilirsin ‘’ dedi. Önce şaşırsam da sonra kendime gelip gülümsedim. Büyük bir heyecanla şapkasını çıkarmasını izledim. Şapkasını kenara koyup kafasını kaldırdı. Yüzüme bakıp gülümsedim. Saçları inanılmaz derece de yumuşaktı. Kendimi tutamayıp ‘’ Hangi saç kremini kullanıyorsun çok yumuşaklar ‘’ dedim. ‘’Aahaha inan bilmiyorum o işlerle Louis ilgileniyor. Ben sadece alınanı kullanıyorum ‘’ dedi gülümseyerek.

O sırada çaprazımız da oturan tahminimce okula gitmeden önce bizim gibi kahvaltı yapan iki genç kız oturuyordu. Bizim üzerimize atlamıyorlardı ki bu da bizim işimize geliyordu fakat bizim videomuzu çekiyorlardı. Şimdi diyorsunuz ki zaten magazin öğrenecekti niye dert ediyorsun bunu. Biliyorum benim derdim görüntümüz. Benim bir elim Harry’nin kıvır saçının içinde oynuyorum ,o da bana bakıp gülümsüyor ve onlarlar oldukça filörtöz bir görüntü sağlıyoruz.  

Bunu daha fazla umursamayı düşünürken garson elinde siparişlerimiz ile geldi. Böylece ben de elimi çekmiş oldum. Harry yandaki kızları fark etmiş olacak ki garsona ‘’Arka çıkış kapınız var mı ‘’ dedi. ‘’Maalesef efendim ‘’ dedi kadın üzgün bir ifadeyle. Kadın yanımızdan uzaklaştıktan sonra Harry ‘’Korumaları çağırsam iyi olur yarım saat  içinde çıkış imkanımız kalmayabilir ‘’ diyerek telefon görüşmesi yaptı. Telefonu kapatıp bana döndü ‘’ Ee sanırım artık yeni bir başlangıç yapabiliriz mesela bana yeni projelerini anlatabilirsin ‘’ diyerek krepinden bir ısırık attı ağzına.

‘’Pekala bu yıl ailemize yeni birisi katılıyor yani kardeşim oluyor ve bu inanılmaz. Sence o kadar güzel mi yani kardeşinin olması ‘’ diye ona geçtim. ‘’Şey aslında benim için farklı bir durum. Biz Gemma ile çok yakınız o benim her şeyimi bilir ben de onun ama nedense sürekli kavga ediyoruz. Hala beni cimcikliyor bu çok utanç verici ‘’ dedi. ‘’Ahaha belki de haklı olabilirsin. Peki ya hiç seni tehdit falan ettiği oluyor mu ‘’ diye sordum bu sefer. ‘’Evet. Hiç unutmadığım bir anımız var mesela ‘’ çayından bir yudum alarak devam etti. ‘’Biz ailecek çok derin uyuyoruz bilirsin gruptaki çocuklar benim ağzıma saçma şeyler koyup falan resmimi paylaşıyorlar. Ama Gemma daha kötüsünü yaptı. Bana kadın gibi makyaj yapıp resmimi çekti ve bununla beni tam üç ay tehdit etti. Tabi sonra onu gece uyurken saçlarını kesince vazgeçti ‘’ kahkahalarım arasında zorla durdum. ‘’Tamam şimdi sıra sende yeni projelerinden bahsedebilirsin ‘’ dedi.

‘’Immh bu yıl biraz daha oyunculuk yapacağım. İki film ile anlaştım. Spring Breaker kariyerim için yeni bir basamak olacak. ‘’ bu kez ben durup biraz çayımdan içtim. Soğuduğunu fark edince bıraktım. ‘’Peki konusu ne ‘’ diye yeni bir soru sordu. ‘’Film de dört kızın bahar tatiline gidebilmek için yaptıklarını anlatıyor. Benim karakterim içlerinde en masum ve en küçük olanı. Tanrıya inançları var ama bu kızların içinde büyüyüp kendi kişiliğini bulmaya çalışıyor ‘’ krepten birkaç ısırık aldım. ‘’İlginç duruyor ‘’ dedi gülümseyerek Harry. ‘’Sonrasın da albüm için hazır olan şarkılarımı kayıt altına alacağız. Film vizyona girince galalar için gezmeye başlayacağız. Dönünce ikinci filmim için bir süre Bulgaristan’a gideceğim. Ve en sonunda da dünya turuma başlayacağım ‘’ bu kez bitirdiğimden tamamen emin olunca sevindim. ‘’Vay canına oldukça yoğun çalışıyorsun ‘’ dedi şakınca. ‘’Peki ya sen‘’ diye sordum. ‘’Biz grup olarak sürekli turnedeyiz. Sanırım yine olur diye umuyorum ‘’ dedi.

Harry bir şey diyecekti ki yüzündeki kremayı fark ettim. Peçeteyle silmek için uzandığımda bir an bakıştık. Ben elimi geri çekerken kolumu tuttu. ‘’Zamanın varsa stüdyoya gidip bir şeyler yiyelim baksana aç kaldın ‘’ dedi. Utanarak ayağa kalktım ve gerçekten aç olduğum için ‘’Evet gitsek iyi olur ‘’ diye bir şeyler zırvaladım.

‘’Harry bugün çok güzel zaman geçirdim her şey için teşekkür ederim ‘’ dedim. ‘’Bende çok güzel zaman geçirdim. Bu arda çocukların basın da çıkan haberler yüzünden bizimle dalga geçmesini umursamadın değil mi? onlar hep böyle yapıyor çünkü ‘’ cidden bunu taktığımı mı düşünmüştü? ‘’Elbette ki hayır. Şaka yaptıklarını biliyorum Harry ‘’ dedim gülümseyerek. ‘’Peki buna sevindim. Şey belki bunu tekrarlarız sana uygun olan bir zaman da ‘’ içten içe şaşırsam da arkadaşça bir teklif olduğunu bildiğim için geri çevirmek olmaz diye düşündüm. ‘’Mesela yarına ne dersin. Tamamen boş sayılırım. Ufak bir işim vardı ama onu da hafta sonu halledebilirim sanırım ‘’ heyecanlanmıştı ya da bana öyle geldi. ‘’Harika. O zaman seni yarın arayacağım ‘’ deyip arabasına bindi. Bense beni bekleyen yoğun işim için stüdyoya doğru yürümeye başladım.

İNTERNETİM YOKTU O YÜZDEN BÖLÜMÜ EKLEYEMEDİM. KUSURA BAKMAYIN. AMA BU ARADA SINIRMI GEÇMİŞ TEŞEKKÜRLER :DD İYİ OKUMALAR XOXO 

AŞKIN HİKAYESİ ♥ HARLENAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin