Çılgın Yüzler ♥ 5. BÖLÜM

1.4K 61 10
                                    

‘’Harry ile beni asla ayıramazsın uzun bacaklı kız şimdi kıvırcığımdan uzak dur ‘’ Louis bana bunu bininci kere söylüyordu. Tamam bacaklarıma iltifat ediyor ki bu konuda haklı J ‘’Hadi ama Lou izin ver de birlikte oturalım konuşmamız gerekenler var ‘’ diye bu sefer Harry yalvarmaya başladı. ‘’Yoksa siz ‘’ diye Louis üzerimize parmak sallamaya başlayınca aynı anda ‘’Yoo ‘’ diye bağırdık. Sanırım Harry ile şu aynı anda konuşma meselesi üzerine konuşmalıyız. ‘’Seni namussuz kıvırcık kafa bunu ödeyeceksin ‘’ diyerek Louis benim yerime geçti.

‘’Biliyorsun değil mi senin yüzünden Louis’in gönlünü yapmak zorunda kaldım ‘’ dedi Harry bana gülerek. ‘’Ben onun gönlünü alırım sen merak etme sen ‘’ deyip bir anda gamzelerine dokundum. Ve aynı anda utançtan yerin dibine girdim. ‘’Ahahah utanmana gerek yok kaldır kafanı ‘’ dedi. ‘’Bak gülmeyeceksen kafama kaldırırım çünkü gülünce gamzelerin o kadar güzel oluyor ki dokunmadan kendimi tutamıyorum ‘’ dedim kafamı kaldırmadan. ‘’Peki o zaman bende tüm gün somurturum ‘’ dedi. ‘’Teknik olarak üç saat somurtacaksın çünkü ben sekiz saat boyunca hiç uyanmadan uyurum ‘’ dedim. Sonra çeneme elini koyarak kafamı kaldırdı ve gözlerimin içine bakarak ‘’Sen hep bana bakacaksan ben somurtmaya razıyım ‘’ dediğinde kalbim kıçımda hatta her yerimde atıyordu. ‘’Öhöm öhöm burda aile var ‘’ diyerek öndeki Louis bizi uyarınca aynı anda yastıkla kafasına vurduk. ‘’Tamam bee ‘’ diye bize oflayarak yerine oturdu.

‘’Şimdi anlat bakalım ne konuşacakmışız ‘’ dedim. ‘’Şey ben şu favori olayı konusunda biraz kıskançlık yaptım yani beni seçmeni bekliyordum ‘’ dedi ve sonra sıkıntıyla kafasını salladı. Bir anlık cesaretle elinin üstüne elimi koydum ve ‘’ Önemli değil ben unuttum tamam mı ‘’ dedim ve elime gelirsek onu neden yaptım bilmiyorum ama ikimizde çekmiyoruz bir türlü ve aslına bakılırsa hoşuma gitmedi değil. Ama düşündüğünüz gibi değil tamam mı.  ‘’Hem artık yeni favori üyeme adaysın ‘’ dedim. 

Harry ile yemeğimizi yedikten sonra yaklaşık bir saat sonra hala uykumun olmadığını fark edince Harry’i uyanması için biraz dürttüm. Kısık sesle ‘’Hey Harry uyan ‘’ dedim. Yeşil irislerini kocaman açtığında az kalsın çığlığı basıyordum ama eliyle ağzımı kapatınca bunu engellemiş oldu. Bir eliyle sus işareti yaparak diğer elini ağzımdan çekti. ‘’Şimdi söyle bakalım ne oldu ‘’ dedi. ‘’Uykum hiç yok ve canım biraz yaramazlık yapmak istiyor eğer sende bana yardım edersen ‘’ dedim. Kurnazca sırıtınca kafasına bir tane şaplak indirdim. Çok acımış numarası yaparak  ‘’Bu ne içindi şimdi ‘’ dedi. ‘’Unuttun galiba sana gülmek yasaktı ‘’ dedim. ‘’Doğru neyse anlat bakalım şimdi ne yapacağız ‘’ diye bana sordu. Fısıltıyla ‘’Şimdi beni çok iyi dinle. Yanımda imza günlerinden kalma bir tane tahta kalemi var ayrıca birkaç tane de toka ve takı falan var. ‘’ dedim. Beğenmişçesine bir eli çenesinin altında kafa salladı. Elimde ki kalemi göstererek ‘’Bununla hepsine bıyık çizelim ‘’ dedim. ‘’Eğer yanında makyaj malzemen varsa onunla işi daha da renklendirebiliriz bence ‘’ şeklinde bana bir öneri sundu. ‘’Oldu bil ‘’ dedim ve tüm malzemeleri Harry ile ortamıza boşalttım.

‘’Bak şu yeşil tokayla Louis’in saçını topla bende Liam’a Fransız bıyığı çizeyim ‘’ dedim. Tamam anlamında elleriyle işaret yapınca planımıza koyulduk. O louis’in saçlarını topladı bende kaşlarını birleştirdim. Sonra Zayn’in saçına taç taktik ve saç düz olduğu için birde yüzüğü geçirdik. Yüzünede çiller yaptık. Liam’a Fransız bıyığı çizdik ve bu yeterli oldu onun için sonuçya o babacık abartamayız. Soana Nial’ı sakladık iki yandan saçlarını toplayıp dudağını boyadık ve tam bir ‘’efsa bekleyin nevi ‘’ oldu. Harry yanıma gelip kulağıma ‘’Bence resimlerini çekip Twettera atalım zaten bizi öldürecekler en azından bu eseri dünyayla paylaşalım ne dersin ‘’ diye fısıldadı. ‘’Ne bekliyorsun kap telefonunu hadi ‘’ diye ona destek çıktım. Ben önden gülümsedim Harry’ de ortalarına geçip heykel tarzı bi poz verince hemen fotoğrafı çektim. Telefon Harry’nin olduğu için onun hesabına paylaşmaya karar verdik. ‘Bu koca adamlar uyurken canımız sıkıldı bizde birlikte bu eseri ortaya çıkardık @selenagomez’ yazarak tweet attı. Anında tonlarca bildirim geldi. Bende kendi hesabım da paylaşıp  ‘İyi işti @Harry_Styles’ şeklinde bir cevap yazdım. Sonra Harry ile hava da aynı anda el çakışınca tüm grup uyandı uppss.

‘’Hey siz ikiniz bu saatte ne yapıyorsunuz ayakta ‘’ diye Nial sordu. Biz cevap ararken Louis Nial’ın suratını görüp kahkayı bastı. Bu kez Nial Louis’inkini gördü o güldü. Zayn ‘’Ovv halinizi görmeniz lazım ‘’ dedi gülmekten ölmüş vaziyette. Bu kez Nial ile Liam ‘’Asıl siz kendinize bakın ‘’ dediler. İkisi aynada kendine bakınca çığlığı bastılar. Ve inanın sonu ne olursa olsun doyasıya güldük. Hatta Harry ile yere bile devrildik o derece düşünün siz. ‘’Bi dakika bunu bize kim yaptı ‘’ diye Liam sordu. ‘’Fikir Selena’dan çıktı ‘’ diye topu hemen üzerime attı bende altta kalmayıp ‘’Ama Twetter’a atmak onun fikriydi ‘’ dedim. Ve karşımda açılan birbirinden farklı dört çift renk gözü görmeliydiniz. Hepsi bir anda Harry’in üzerine atladı. Sözde dövüyorlar ya da gıdıklıyorlardı inanın kavga etmeyi bilmiyorlar. Bende telefonumu alıp kısa bir video çektim ‘’Heyy şuradaki karmaşaya bir bakın tanrım çok tatlılar ‘’ diyerek onları çektim ve bunu da instagrama attım. Tabi benim için havanın güllük gülistanlık olduğunu o sıra fark eden Harry benim yeni hedef olmamı sağladı. ‘’Hey hepsi onun başının altından çıktı eğer sizi boyamasaydı bunlar olmazdı biraz da ona saldırın yaa ‘’ diye feryat etti. ‘’Dostum biz daha önce hiçbir kadını cezalandırmadık ki nasıl olacak ‘’ diye Louis sordu. ‘’Bence yastıkla dövelim ‘’ dediler ve hepsi birlikte üstüme gelmeye başladı. Ben yo yoo desemde çoktan yastıkların tüyün kafamdan aşağı boşalmış bir vaziyette buldum kendimi. Bu kez rezil olma sırası bendeydi kafamda ve her yerimde kuş tüyü varken resmimi çekip Twetter’a attılar bide altına ‘İyi bir cezaydı @selenagomez ‘ yazarak paylaştılar. ‘’Bu kadar yeter artık uyuyalım son gülen siz oldunuz işte ‘’ dedim. ‘’Evet güzellik ama şunu söylemek isterim cidden büyük bir başarı bundan sonra sana duyuyorum ‘’ diyerek bana elini uzatan Louis’e karşılık ‘’ Saygının değeri benim için çok önemli ‘’ deyip el sıkıştım. Bu kez hostesin ayak seslerini duyunca hemen yerlerimize geçip uyuma numarası yapmaya başladık ve ben sırada bakmadan kafamı Harry’nin omzuna koydum. Kadın gitmediği için de kaldıramadım. Hostesin buradan uzaklaştığana dair ayak seslerini duyunca kafamı kaldırıyordum fakat Harry ‘’Önemli değil rahatsan uyuyabilirsin ‘’ deyince geri koydum. ‘’Teşekkürler ‘’ şeklinde ona memnuniyetimi iletmeye çalışırken ‘’İyi uykular ukala ‘’ dedi. Bense sadece sırıttım.

‘’Uçuşumuz bitmiştir kemerlerinizi çözüp gidebilirsiniz tekrar teşekkürler ‘’ iniş anonsuyla gözlerimi açtım ama yerimden kalkamayınca Harry’nin bana sarıldığını fark ettim. ‘’Harry ‘’ diye dürtsem de uyanmadı. ‘’Ovv Selena hanım bir zamanlar ukala bir adam vardı hatırlar mısın nefret ederdiniz ondan ama bakıyorum şimdi kollarınızın altında uyuyor ‘’ diye benimle dalga geçen Louis’in adını bağırdığım da Harry tepinerek uyandı ve sonunda dünyaya döndü. ‘’Ne oldu ‘’ diye şaşkın şakın soran Harry’e dalga geçercesine ‘’Yangın çıkmış da seni bırakıp kaçmaya karar verdik ‘’ dediğim de az kalsın beni yere yapıştırıyordu. Sonra çıkış kapısında aklı başına gelince ‘’ Şey Sel pardon ‘’ dedi. ‘’Hatırlatta seninle yangın anında aynı yerde kalmayayım ‘’ deyip sinirle önden çıktım.

Çıkış yine hayranlarla doluydu.Bu kez çıkışta çocuklarla bir fotoğraf çektirdik ve inadına Harry’nin değil de Zayn’in yanında çektirdim. Oradaki birkaç hayranla da ilgilendikten sonra yine son hız paparazileri es geçerek araçlarımızın önüne geldik. Çocuklarla vedalaşırken Harry en sona kaldı onu es geçmeyi düşünürken kolumdan tutup bana sarıldı kulağıma da ‘’Sıkıntı etme Demi’den telefon numarını alırım ben ‘’ deyip öylece aracına bindi.

   

AŞKIN HİKAYESİ ♥ HARLENAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin