Cap.3: Dracula vă dă de hac!

518 67 26
                                    

heyaaa lovely readers, iata si nextu' demult nu am scris la pov. asta! va astept cu pareri, 10x so much!!!!!love ya all sexy chicks!!!:*:*:*:*

Michelle’s pov

-Nu te lua de mine ca-ti sparg fata Jean, striga Lola. Era in parcare, coborase din masina nervoasa.

-Lola, te rog, doar nu vrei sa spui ca m-ai uitat, te rog scumpa mea...

-Pe naiba Jean, nu ma luat tu acuma cu « scumpa mea», ti-am zis clar bagi mana sub alte fuste, iti iai good bye de la mine.

-Lola, draga te rog, am fost beat si ea singura a sarit pe mine...

-Si tu sarmanul Jean, ai inceput sa salivezi in timp ce te strangeau pantalonii ! lasa-ma naibii in pace ! a strigat Lola cand Jean a incercat sa o imbratiseze.

Iesisem din masina mea si am mers spre ei incet, nu voiam sa ma implic in cearta lor. Vedeam ca Lola era rosie la fata de nervi. Jean m-a observat si a incetat sa mai insiste.

-Lola vorbim la pauza ! a spus el incet, avea privirea trista, m-a salutat timid si a plecat spre intrarea facultatii.

-Pe naiba !

-Lola, ce s-a intimplat?? Am intrebat-o eu cu o voce blanda. Ea statea sprijinita de capota masinii sale. Nu a zis nimic doar a oftat.

-OK ! sorry, ca te-am intrebat !

-Aghrr… e ok, nu e prima data cand el imi face scena asta, iti spun altadata toata povestea, acuma hai sa intram, a spus ea schitand un zimbet.

-Atunci sa mergem!

Am ajuns in clasa, mersi ca nu avem astazi franceza, zilele cand aveam franceza erau luni, miercuri si vineri, erau zilele numite de toti Hell’s days! Si sala pe care scria “La francosphere” se mai numeste Inferno, profa de franceza Dracula, tare nu ?

-Hei fetelor ! ne-a salutat cea mai draguta voce de mascul, intorc lent capul incet si pe cine vad, daca nu Denis.

-Hey Den, stiam ca o sa te tii scai de noi, dar nu chiar din prima saptamina frate, a chicotit Lola.

-Pai ma miram eu sa nu zici tu ceva Lola ! a raspuns el usor amuzat, salut Michelle ! mi-a zimbit dulce, Oh mon Dieu !! ma facusem rosie la fata, simteam asta.

-Buna Denis! l-am salutat timida, la fel zimbindu-i. Lola a observat reactia mea si salvand situatia a sarit cu vorba.

-Deci lucky day pentru noi azi?!

-Ohh daa…no french no hell! mdaa, eu cred o dau de naiba azi, nu am facut temele…

-Termina Den, ma intreb oare cand ultima oara ti-ai facut temele, a zis ea punindu-si degetul aratator la barbie, cica se gandea, facindu-ne sa chicotim.

-Ouch! cum poti spune asta, vezi Michelle, prietena ta face misto de mine, m-a ranit la inima, a zis cu o fata inocenta, punandu-si mana la inima, am ras de cum arata el, ca un catel plouat, dar era dragut.

-Lola, fii fata cuminte ! i-am zis eu pe un ton amuzant.

-Non, good girl gone bad demuuuult! A zis ea, aratand limba facandu-ne sa izbucnim in ras.

Se dase sunetul la ore, o apusem in directii opuse, eu si Lola aveam Cultura vorbirii, Denis a luat-o spre Inferno.

Denis’s pov

O priveam, eram hipnotizat de felul ei de a fi, de cum arata, de frumusetea care o incununeaza, era atat de frumoasa, zimbetul ei intr-o maniera unica ii infrumuseta chipul agelic. Din prima zi cand am vazut-o mi-a cazut cu tronc la inima, fara sa-mi dau seama inima mea imi bate tare cand ma gandesc la ea, sangele imi pulseaza nebun in vene cand o simt aproape doar la cei cativa centimetri, fata ei radiaza sinceritate, in ochii ei zburda inocenta.

Undisclosed desires [on hold]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum