Prolog

1.9K 84 39
                                    

“If you love two people at the same time, choose the second one, because if you really loved the first one you wouldn’t have fallen for the second”

Te-ai întrebat vreodată de ce viaţa aceasta este atît de ciudată ? Poate că este cel mai ciudat lucru ştiut de omenire.

Te-ai întrebat vreodată de ce cînd totul în jurul tău ţi se pare frumos, cînd fericirea îţi surîde, cînd soarele de dimineaţă îţi luminează ziua întreagă, cînd noaptea nu te mai sperie cu bezna sa, cînd timpul parcă s-a oprit pentru a te lăsa să savurezi clipa, acea clipa care îţi oferă acel sentiment de siguranţă, linişte, dragoste, cînd vîntul jucăuş îţi mîngîie faţa şi se joacă în părul tău, cînd simţi cum libertatea îţi curge prin vene, atunci apare un bruc şi dur Stop. Te blochează între nişte pereţi imaginari neavînd nici o ieşire sau te duce undeva pe marginea unei prăpastii şi te lasă să alegi, să sari sau nu, dacă faci un pas inainte te prăbuşeşti, dacă te intorci, te pierzi.

Eşti pierduta între da si nu, între adevăr şi minciună, nu ştii ce să alegi dragostea sau pasiunea, sentimentul curat sau dorinţa şi pofta iubirii. Ţi-ai pus destinul în jocul riscant, acel joc pe care singură l-ai început. Surpriza, pe care ţi-a pregătit-o viaţa, fiind cea mai grea, cea care te distruge în adîncul sufletului…

-Michelle, întoarce-te!

-Michelle, te rog nu fă pasul ăsta! am auzit cum mă strigau vocile lor, trezindu-mă la realitate din gîndurile care mă înnecau încet în abisul subconştientului, acele voci care ma făceau să fiu mai confuză, acele voci pe care le uram, dar în acelaşi timp le iubeam, erau Ei. Un singur pas făcut si totul a rămas în urmă, nu am mai auzit nimic, decît...Te iubesc ! 

Dupa absolvirea liceului frumoasa si sex-appealing Michelle Dantes, merge la facultatea de limbi straine unde il cunoaste pe Denis Dumas, noul coleg, baiatul dulce, grijuliu, iubitor si romantic. Intre cei doi se infiripa cel mai frumos sentiment de dragoste la care viseaza orice fata sau baiat. Totul pare sa fie La vie en rose pina in momentul cind apare Amador... un adevarat hot badass, care schimba fetele ca pe manusi, nu-i pasa de sentimente curate, de dragoste adevarata nici nu are idee ce e asta. In vocabularul lui nu existau cuvintele ‘Dragoste’ si ‘a pierde’.

Dupa cum v-ati dat seama frumoasa Michelle nu va fi trecuta cu vederea de sexosul Amador, care incepe practic sa o ‘vaneze’. Ea, iubindu-l cu adevarat pe Denis, cu care are o relatie frumoasa, dar simte si o atractie fatala pentru bad boy Amador, care se dovedeste a fi chiar... fratele de sînge a lui Denis ? da, exact ... Amador Dumas.

Michelle este prinsa intr-o dilema a vietii, in sufletul ei se duce o lupta intre inger si demon, cu cine va alege ea sa mearga? raspunsul e unul, ea va merge cu acela a carui voce va striga mai tare... 

Ok ! stiu ca nu ati inteles nimic din ce am scris mai sus, acesta este un prolog la prima poveste, o drama bazata pe realitate, pe care am de gind sa o scriu abia la vara, asa ca am vrut sa vad ce pareri aveti despre...

 Hey lovely sexy chicks, iata ceva nou insa nu stiu cit de bun!!!! please pareri, fie si critici, se accepta(dar totusi fiti mai blanzi cu mine, doar prima data fac proza, puppy eyes for you)... caci sincer nu vreau sa imi prajesc ratiunea in zadar in lunile ferbinti de vara si nici sa-mi pierd timpul in vain, am nevoie sa stiu daca ideea este ok si Voteworthy sau not so f*cking interesting !!! 

Un heartly thanks frumos, luv ya all !!!\m/

aa apropo, piesa la acest prolog este "Muse-Undisclosed desires", si nu vrea wattu sa aiba limba comuna cu nenea Youtube, de aia nu apare ...ador piesa la nebunie, love the lyrics!!!:x

Undisclosed desires [on hold]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum