Hoofdstuk 7

1.2K 84 17
                                    

Pov Alice

Ik heb me aangekleed en open de deur en ga op mijn bed zitten. Jace loopt naar binnen en gaat op mijn bureau stoel zitten. Ik ruik zijn heerlijke geur.

Het ruikt naar limoen met blauwe bessen. Het klinkt raar maar het is zo. 'Ik wil gewoon praten, ik wil graag een mate maar je voelt ook als een broer.' Zeg ik. Jace lijkt opgelucht. 'Dat heb ik ook. Waarom rende je weg, daar straks. Dat kwetste me wel een beetje.' Zegt hij.

'Ik was in paniek, weer verandering naar wolf en dan ook nog een mate vinden en niet weten wat je moet doen omdat ik een dubbel gevoel hebt. Ik was in paniek en rende weg. Ik wilde je niet kwetsen.' Zeg ik.

Jace staat een beetje twijfelt op maar gaat toch naast me zitten. 'Maar hoe gaan we verder.' Zegt Jace.

'Ik ben blij dat het niet een onaardig of moordlustig persoon is. Maar ergens had ik gehoopt dat het geen Alpha bloed was of jij. Ik ken je nu al een tijdje maar ik heb je nooit gezien als geliefde of mate maar als beste vriend en broer.' Zeg ik eerlijk. 'Waarom geen Alpha bloed, dat andere begrijp ik.' Zegt Jace en lijkt echt geïnteresseerd in mijn gedachte gang.

'Alpha bloed heeft een sterkere persoonlijkheid, zoals sneller boos of jaloers. Ze hebben een kortere lontje en zijn bezitterig.' Zeg ik. Ik heb dit gelezen in 1 van mijn boeken over weerwolven.

Over rangen, gebruiken, tradities en soorten. Gewoon alles wat je wil weten staat er in. Over hoe je Alpha word en hoe het matings proces gaat staat er ook allemaal in. Echt alles.

'Dat valt mee, soms ben je sneller boos maar dat heeft elke mannelijk wolf altijd meer. Plus ik heb niet een kort lontje en jaloers klopt en bezitterig ook. Maar ik snap dat je me niet ziet als je mate. Ik, jou ook niet maar ik weet gewoon niet wat we moeten doen. Als we besluiten elkaar af te wijzen krijgen we misschien een nieuwe mate. Een 2e en kunnen wij nog steeds vrienden zijn.' Zegt Jace.

'Dus we blijven vrienden. Word dat niet raar.' Zeg ik. 'Nee, want we blijven zo als we nu al doen. Niks meer of wat dan ook.' Zegt Jace. 'Oke, maar Jace hoe gaat de rest reageren?' Vraag ik zacht. 'Normaal, ze vinden je allemaal aardig dus ik verwacht niks raars. En het is onze keus. Ik denk niet dat er opmerkingen komen.' Zegt Jace ook zacht. 'Zullen we naar beneden?' Vraag ik.

'Ja, is goed.' Zegt Jace en ik sta op. Ik loop de deur uit van mijn kamer. Jace loopt achter me aan en neemt mijn hand vast. We lopen naar beneden en we gaan de woonkamer in. Iedereen zit op de bank tv te kijken.

'Ooo, jullie zijn zo leuk samen.' Zegt Jessica en geeft ons allebei een knuffel. 'Gefeliciteerd.' Zegt Dylan en geeft ons allebei een knuffel en de rest doet het zelfde. 'Oké genoeg geknuffeld. We moeten jullie nog wat vertellen. We hebben besloten omdat we elkaar meer als broer en zus zien en dat verandert de mate band niet dus we gaan gewoon verder als we hier voor deden.' Zegt Jace en trekt me mee naar de bank.

Ik zit naast Lucas en Jace. 'Hoe heb jij je Mate ontmoet Dylan.' Zeg ik en kijk Dylan aan. 'Je moet gewoon zoeken in plaats van hier de hele tijd zijn.' Zegt Dylan.

'Ja jij hebt makkelijk praten. Jou mate rende tegen je aan toen je voor het eerst naar de supermarkt ging in je hele leven. Ik ontmoete haar na 3 weken in 1 huis wonen en zie haar als mijn zusje.' Zegt Jace.

'Maar even voor ons, alles is oké tussen jullie?' Zegt Alec. 'Ja, alles is oké.' Zegt Jace. 'Lucas, sorry dat ik weg rende. Het werd me allemaal even te veel.' Zeg ik met oprecht spijt. 'Het is oké.' Zegt Lucas.

'Alice, Lucia en ik wilde gaan shoppen maar Miranda niet dus, wil je mee?' Zegt Livia. 'Uhh ja hoor.' Zeg ik en sta op. 'Oké dan gaan we.' Zegt Lucia en we staan op. 'Doe voorzichtig.' Zegt Jace.

The Fire Wolf (Deel 2 The Elements Wolves Serie) 》Voltooid《Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα