l

385 66 0
                                    

Sen... Öptün beni bugün, güzel adam. Yaşamla olan bağlantımın kesildiğini hissettim ve, sana bir kere daha düştüm ben. Bana neler yaptın sen böyle? Ben ne ara bu kadar aşık, bu kadar duygulu bir adam hâline geldim?

Seni o kadar seviyorum ki Bam... Sana bakarken bile incinme diye gözlerimi kapatmak istiyorum. Gülümsemen kalbimi son hızda çarptırıyor ve korkuyorum duyarsın diye.

Bugün farklıydı... Gerçekten, çok farklıydı. Her zaman hayâl ettiğim dudakları bir saniye de olsa hissettim ve ah, seni gerçekten çok seviyorum ben...

O saniyeleri zihnimde canlandırıyorum tekrar tekrar. Haneul'ı okuldan alıp evinize getirmiştim. Haneul yanaklarıma iki kocaman öpücük bırakıp içeriye koşmuştu ve biz yine baş başa kalmıştık. Ne yapacağımı bilemedim önce. Öylece çekip gitmeli miydim, yoksa kısa bir sohbet mi başlatmalıydım?

Tam o sırada, kapıyı hafifçe aralık bırakıp geldin önüme. Boyun kısa olduğu için başını kaldırıyordun. Bense o an ne kadar tatlı göründüğünü zihnime kanıtlamaya çalışıyordum.

Teşekkür ettin, omuzlarımdan destek aldın, ayak ucuna çıktın ve saniyelik bir öpücük kondurdun dudaklarıma. İnanmayacaksın ama, dizlerim titredi aynı anda. Düşmemek için sarılmak üzereyken sana, ayrıldın benden ve girdin kapıdan içeriye kızarmış yanaklarınla.

Sadece şapşal bir suratla kapıya bakakaldım. Bilmiyorum kaç saat; ama idrak edemedim bir süre. En sonunda evinizin ışıkları sönünce titreyerek geldim kendime. Aptal gülümsememle bindim arabama ve, sürdüm evime.

Eve geldiğimde, yatak odamdaki aynadan kendimi gördüm. Ağlamışım, fark ettim. Gülümsemeye devam ederken sarıldım yastığıma ve düşündüm biraz daha.

Güzel adam... Sen benim için mucize gibi bir şeysin, biliyor musun? Arkadaşlarım değiştiğimi söylüyorlar ve memnunlar çok fazla. Sen bana çok iyi geldin Bam. Hayat o kadar sıkıcı geliyordu ki bana senden önce, her nefesimde birinin beni boğup öldürmesini hayâl ediyordum.

Kalbi senin için atan çocuğu gördüğün için teşekkür ederim Kunpimook..

letters to the beautiful man ☸ yugbamWhere stories live. Discover now