f

422 66 1
                                    

Güzel adam... Dün gece o kadar güzeldi ki... Düşündükçe hakim olamıyorum karnımdaki kelebeklere. Pır pır uçan kanatların seslerini dahi duyabiliyorum hâlâ.

Beni evine çağırmıştın. Haneul benim için tatlı yapmıştı ve itiraf etmeliyim ki yediğim en güzel tatlıydı. Zaten bitirmemiş miydik her tabağı, birlikte?

Kendi ağzınla söyledin, dün gece. Hayatında en yakın kişi benmişim. Gökyüzünde bir yıldız parladı sen böyle deyince. Gözlerim parladı Bam. Ben uzun zamandır itiraf edemiyordum kendime; ancak seninle olduğumda fark ediyordum yaşadığımı. Seninleyken nefes alıyordum, seninleyken gülümsüyordum sanki. Fark ettirmeden aşık etmiştin beni kendine. Hiçbir zaman kadınlardan vazgeçemeyen ben, seni sevmiştim sadece. Kalbimi açmıştım sana Bam. Artık tamamı sana aitti.

Aylar önce dediğim gibi, tüm hücrelerimle seni seviyordum. Sen ise, tutup çekmiştin gemimin ucundan. Bu, seni seviyorum, demek değildi biliyorum. Ancak düşünce gücü gerçektir değil mi? Umutlanmayı bırakmayacağım asla.

Şu an, bunu yazarken geldin ve ne yapacağımı bilemedim, sevdiğim. Çöpe atmayı bile düşündüm; ama yapamadım. Çünkü içi doluydu sana olan hislerimle. Dedim sana, sıradan şeyler değil hissettiklerim. Bir kenarıya atabileceğim kadar basit ve boş değiller. Seni seviyor olmam boş değil, Bam. Aksine, dopdolu. İlk defa bu kadar yoğun hissediyorum sevdiğimi. İlk defa aşkı anlıyorum. İlk defa birini gerçekten seviyorum ben. Seni seviyorum, güzel adam.

letters to the beautiful man ☸ yugbamHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin