del 3

813 11 0
                                    



Det är idag fredag vilket är sjukt skönt. Äntligen helg. Vi har nu gått i denna skola i två veckor. Jag kollar på klockan och ser att den redan är 06:30. Jag fick lite sovmorgon idag då jag inte orkar sminka mig. Det är ju ändå fredag. Jag går fram till min WIC och tar fram ett par ljusblåa slitna jeans och en vit levis tröja. Mitt hår låter jag ligga ner över axlarna. Jag tar min mobil och går ner för trappan och in i köket. Där min pappa sitter.

"Gomorgon gumman, Vi ska bort i helgen så det blir du, emil och johanna hemma" Jag släpper ut en suck. Pappa kollar på mig tveksamt.

"När ska johanna flytta hemifrån? det enda hon gör är att ställa till med problem."

" jag letar faktiskt lägenheter om du inte visste det"

Jag vänder mig om hon ser att johanna står med armarna i kors och granskar min uppifrån och ner. Jag släpper bara ut en suck och tar mitt äpple. Jag går och sätter mig i vardags rummet och sätter på tv. Men det var inte intressant så jag stångar av tv och bestämmer mig för att börja gå till skolan.

Jag öppnar upp porten till skolan. Ljuden från folk som pratar når mina öron. Jag styr mina steg till mitt skåp. Jag ser att Noel och hans "gäng" står precis framför det. Jag går fram till dom men ingen av dom verkar se mig då dom är helt inne i en konversation.

"ursäkta mig men hade gärna velat komma in i mitt skåp"

Personen som står framför mig vänder sig om och skiner upp i ett leende. Mitt hjärta stannar lite och ja rodnar.

"Jag har inte sett dig osminkad innan" han tittar ner och det känns som att han inspekterar hela mig.

Jag skrattar till nervöst.

"nä jag föredrar det inte direkt" jag blickar upp mot han, Hans leende försvinner snabbt och han ser frågande på mig. Men jag bryter ögonkontakten då jag inte orkar med några frågor om det.

" Men iallafall detta är valter." han nickar mot killen bredvid honom. Han har lite mörkare blond, lite grön,blåa ögon och dom var väldigt fina. Men inget jämfört med Noels ögon. Han hade på sig en svart hoodie och svarta jeans.

"Hej, du måste vara Zasmin" Han ler ett tandlöst leende.

"haha jo det är jag allt"

Han nickar och återgår in i konversationen men dom andra killarna har flyttat sig lite så jag kan komma in i mitt skåp.

"Vad händer i helgen då?" Jag tittar bak över min axel väntandes på svar. Men han ser ut att fundera.

"nä vi killar ska bara till studion hos axel idag efter skolan, annars är det bara lugnt dudå?"

"Fan va nice, Zara snackar otroligt mycket om er musik men jag har aldrig hört den tyvärr, Men jag ska bara vara hemma tror jag, FF du vet" Säger jag och blinkar med ögat.

Han ler mot mig och svara bara med ett kort okej.

Vi går mot klass rummet som ligger så långt bort man bara kan komma. Vi ska ha svenska. De värsta ämnet enligt mig. Noel och Ludwig är inne i en het konversation men jag orkar inte lägga mig i. Vet ju inte ens vad dom pratar om. Men jag har heller inte sett varken Cornelia eller Zara idag vilket är konstigt då vi alltid bruka mötas vid mitt skåp.

Vi svänger in till klassrummet. Och längst bak sitter dom och pratar med min bror. Jag går fram och hälsar på dom.

"vart har ni varit hela morgonen? har inte sett er idag."

"nä vi såg att du var lite upptagen" Säger dom typ i munnen på varandra och blickar bak bakom mig där jag vet att noel sitter.

" Ha-ha skit kul"

Läraren kommer in och lektionen startar och läraren kommer in.

"ja godmorgon, vi ska starta upp ett nytt projekt, ni ska skriva om ett ämna ni brinner för. Det får vara exakt vad som helst"

Min fösta tanke var utseende hets och mina egna erfarenheter om det.

Alla börjar skriva även jag. Allt bara rullar på och lektionen slutar.

Resten av dagen går fort och vi har våran sista lektion just nu. Vi har Fysik vilket jag tycker är ett roligt ämne. Men klockan ringer och alla reser sig upp.

"Zasmin" Jag vänder mig om och ser noel stå med ludwig lite längre in i klassrummet.

"aa vad är det?" jag flackar med blicken mellan killarna väntan på svar från nån ut av dom. Men den landar på Noel som börjar prata.

"Jo du sa ju att du inte skulle göra något i helgen så vi undrar om du skulle vilja följa med oss till studion? Dante ska också med?"

Han ler mot mig och värmen sprids i min kropp.

"ja gärna men är det verkligen okej? så att jag inte tränger mig på er" Jag tittar osäker ner på mina händer och upp på noel igen som fortfarande håller sin blick på dig. Han går fram och lägger sin hand på min arm. Det sprids en värme igenom min kropp som jag aldrig känt förut.

"men såklart du inte gör. Killarna vill ju lära känna dig mer. Jag med! "

Hans vänliga leende pryder hans vackra ansikte. Jag tittar upp då han är längre än mig och ler.

Ludwig avbryter med att vi måste skynda oss för dante väntar. 

fuck it/ hov1Where stories live. Discover now