info

1.5K 11 0
                                    


Ja heter då Zasmine Larsson och är 18 år. Går ekonomi på gymnasiet, alltså sista året. Jag har även 3 syskon. 2 systrar. Den ena heter Johanna och är 19 år. Hon e otroligt dryg och självisk. Hon bryr sig inte om någon annan än sig själv och hon är en riktigt fuckgirl. Det är nya killar hemma varje vecka. Hon dumpar dom på rullande band.

Min andra syster heter Nellie och är 20 år. Hon är rena motsatsen till Johanna. Hon är otroligt omtänksam och snäll. Asså hon bryr sig mer om andra än sig själv. Hon kan liksom bli så trevlig o snälla att man undrar om det ens finns nått ont inom henne. Hon har även en kille som heter Jonathan.

Sen har vi min bror. Han heter Emil och är 18 år, alltså min tvilling bror. Han är min absolut bästa vän och de finns ingen jag älskar mer än han. Vi är exakt likadana. Väldigt snälla mot dom som e Nice mot oss. Men vi kan också ha ett jävla humör som inte är att leka med. Vi båda har diagnosen adhd. Så vi är extremt roliga att ha och göra med för de händer alltid något och våra munnar går i ett.

Sen har ja också en mamma och pappa men dom är inte så intressanta.

Men lite mer om mig. I skolan är jag den som oftast syns och hörs men kan även bli väldigt tillbaka dragen nät jag blir otrygg med vissa personer. Men sen är jag också den dom flesta ser upp till för att alla tycker att jag är så himla snygg. Men jag själv håller verkligen inte med utan jag har aldrig varit nöjd med mitt utseende. Jag är också otrolig kräsen med killar. Vilket är lite tråkigt då jag alltid känner mig så ensam. Men men jag tycker att killar bara är slöseri med tid. Dock håller inte Mina bästa vänner med om det.

Min absolut närmsta vän heter Zara och är en sjukt roliga person. Asså hon får en att skrattar bara av att titta på henne. Men hennes enda intresse är killar. Och speciellt en grupp som heter hov1 tror jag.

Min andra bästa vän heter Cornelia och hon är identisk med Zara. Så vi skrattar otroligt mycket när vi är med varandra.

fuck it/ hov1Where stories live. Discover now