Michaelèk házában

63 4 5
                                    

2.fejezet

" Istenem, add, hogy Michael még aludjon...."
Korinkon hasítottunk Michaelèk házához. Közbe én mindenféle trükköket csináltam. Tesóm meg szèp egyenletesen gurult. Elértünk, Michaelékhez. Bekopogtam, majd benyitottunk. Janet éppen reggelizett.
- Szèp jó reggel!-köszönünk.
- Nektek is! Michael még alszik, úgyhogy nyert ügyetek van!-mosolyog Janet.
Hallkan mentem fel az emeletre. Hallkan benyitottam Michael szobájába. Felsőteste kilátszott így gyönyörű kilátàs nyílt tetoválására. Igazàn szép minta! Màr a kezéhez közelítettem a tejszíngabot mikor kinyitotta szemeit és elkapta kezem, majd magamellé rántott. Elkezdett csikizni. Majd abbahagyta és hanyatt feküdt. Én mèg mindig röhögtem. Feléfordultam és arcomat nyakàhoz furva nevettem tovàbb. Majd fénykèpezőgép hangot hallottam. Sikerült abbahagynom a nevetést, majd felültem. Michael az odaadta a telefonját amin az insta profilja volt làtható. Ki volt tève rá az újabb közös képünk ezekkel a hestegekkel. #mal#me#reggeli#ebresztes#csikicsata#applehead#baby

Mosolyogva visszaadtam a telefonjàt és adtam egy puszit az arcára. Jól àtvertek! Felhúz egy pólót, majd lemegyünk a nappaliba ahol...Édes jó istenem! Tesóm és Janet épp bírkóztak. Nevetve néztem őket ahogyan Michael is. Majd rossz fiús mosollyal az arcàn felèmfordult.
- Nem! Michael felejsd el!-kezdek el hàtràlni de már késő. Csak azt veszem észre, hogy egymást szorongatva fekszünk a földön. Majd Janet elkiáltotta magát, hogy "Elèg!" és vègelett a bírkózásnak. Michael felhúzott a földről, majd felvette a koriját ahogy Janet is. Michaelnek ugyan olyan mint nekem csak neki a saját MJ logója van rajta. Janetnek meg ugyan olyan mint tesómnak és Janetnek is a sajàt logója van rajta.
- Baby, melyikőnk ér elöbb a suliba?-kérdezte Michael miközben lazán átkarolt.
- Baby??-kèrdezte egyszerre Janet és Annie.- Ti jártok??
- Nem! Csak ez lett a becenevem! Problem?-kérdezem miközben kibújok Michael karja alól. Kimentünk a házból és Michael meg én azon versenyeztünk kiér elöbb a sulihoz. Michael nyert. Megvárt, majd megfogta a kezem és bementünk a sulikapuján. Leültünk egy padra és àtcseréltük a koriainkat normàlis cipőre. Annie-ék is így tettek. Majd Michael újra megfogta a kezem és és mentünk az épület ajtajàhoz.
- Felkészültél?-kérdeztem.
- Nem, és te?-kérdezte mosolyogva.
- Nem-mosolygok rá, majd bemegyünk...

To już koniec opublikowanych części.

⏰ Ostatnio Aktualizowane: Jan 18, 2018 ⏰

Dodaj to dzieło do Biblioteki, aby dostawać powiadomienia o nowych częściach!

Új KezdetOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz