Tejszínhabos reggel

60 4 1
                                    

1.fejezet

2017. Szeptember 1., Hétfő, New York

Reggel hatkor màr csörgött a telefonomon az ébresztő. Gyorsan kinyomtam, majd kikeltem az ágyból és kimentem a fürdőmbe. Megmostam a fogam és az arcom, majd kisimítottam fekete hajam és kisminkeltem magam. Ami annyiból állt, hogy alapozó, púder, szempillaspirál, szemceruza, vörösrúzs. Visszamentem a szobámba és felöltöztem. Fekete nadrág ami a térdénèl bőr, fehér ing(fújj fehér!) és a hozzáillő fekete zakó. Ja, és nyakkendő. Tudom nagyon fiús öltözék de én ezt szeretem! Odasétàltam az éjjeliszekrényemhez elvettem onnan a már odakészített tejszínhabot és tollpihét. Halkan kinyitottam az ajtóm és tesóm szobájához mentem. Halkan benyitottam. Szétterülve feküdt az ágyon. Könnyebb lesz mint hittem! Nyomtam az egyik kezébe tejszínhabot, majd a tollal megcsikiztem orrát mire a tejszínhabos kezèvel rácsapott arcára. Hirtelen felült mire èn majd megszakadtam a röhögéstől.
- Bazdmeg, Mal!-kiabàlta el magàt. Kinyitódott az ajtó amin apu lépett be.
- Szép volt, Mal!-nevetett ő is.
- Köszi!-mondom és kimegyek a szobából. Lementem a konyhába és leültem az asztalhoz. Megettem a Pick szalámis szendvicsem, majd megittam a kávèm. Tesóm is leért. Ő is elfogyasztotta reggelijét. Elköszöntünk aputól és a mostoha anyánktól, Karen-től.
Táskánkba bettettük lábbbelinket és felhúztuk korijainkat. Az enyém piros és van rajta egy Mal felirat. Rock énekes szeretnék lenni. Na de most vissza a valóságba! Annienek zöld és kék színű ès neki is rajta van a Mal felirat.Tesómmal együtt indultunk el Michaelék házához. Istenem, add, hogy Michael még aludjon....

Sziasztok! Íme az első fejezet! Remélem tetszik! Ha igen vote és comment! Tovàbbi szèp estét!
By: Roxy Jackson💋

Új KezdetWhere stories live. Discover now