Fragmanımsı :)

27.7K 448 95
                                    

Selamlaar :) Aranızdan yeni bölümlerden kesit isteyen olmuş peki ben kırarmıyım hiç sizi? Kırmam tabii ki..

Aslında böyle yeni bölümlerden birşeyler paylaşmayı sevmiyorum ama araya uzun bir zaman girdiği için kendimi daha fazla özletmeyeyim dedim :) Bakalım beğenecek misiniz? Hepinizi çok çook seviyorum yorumlarınız beni çok mutlu ediyoor :))

***

“Peki, neler konuşuyordun benimle?” diye soruyor bu sefer yüzünde meraklı bir ifade var. Gülümseyerek cevap veriyorum ona.

“İlk başlarda anlatacak bir şey bulamadığım için hep kendimden bahsettim. Yani nasıl biri olduğumdan, neleri sevdiğimden, dinlediğim müzikten izlediğim filme kadar her şeyi anlattım” diye açıklarken bir yandan da utanıyorum aslında. Çünkü ben bunları anlatırken o duysa bile algılayamıyordu bu kadar net bir şekilde…

“Bir kere çok inatçısın, bir şeyi istedin mi onu yaparsın. Utandığında kızarıyorsun ki bundan bahsetmiştim. En sevdiğin yemek mantı, en sevdiğin renk de yeşil. Ayrıca ‘Evim Sensin’ filmine ayrı bir sempatin var sonunun kötü bitmesine rağmen.”

 

Yok artık! Şaka yapıyor değil mi? Kesinlikle öyle yapıyor olmalı. Bunların hepsini nereden bilecek yoksa? Benim bütün anlattıklarımı gerçekten duymuş ve algılamış olabilir mi? Bu bu kadar olası bir durum muydu?

“S-sen nasıl bildin? Yani nereden--” derken kerem kesiyor lafımı gülerek.

“Demek ki hepsi doğru. Yani hayal gücüm çok da abartmamış bir nevi gerçekleri görmüşüm” diyor iyice sırıtması genişlerken.

****

Bana doğru eğildiği için kokusunu daha yoğun hissetmemle gözlerimi kapatıp daha çok içime çekiyorum. Ne zor bu yaşadığım durum! Karımken bir anda bana yabancı olması…

 

Yatağın duruşunu ayarladıktan sonra çorbaya daldırdığı kaşığı bana uzatırken bense dalmış ona bakıyorum öyle.

“Kerem? Açmayacak mısın ağzını?” demesiyle kendime gelip gülüyorum.

“Yemesem olmaz mı?” diyorum ufak bir çocuk gibi.

“Bana bak nazlanıyor musun yoksa sen?” diyor gülerken.

“Yani öyle de diyebiliriz” diyorum anın tadını çıkararak ve ağzımı açıyorum. “Imm sizin elinizden olunca hastane çorbası bile güzel oluyormuş Zeynep hanım” diyorum yüzünün kızarmasına sebep olurken.

EVCİLİK OYUNUHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin