35.-36. Bölüm

13.9K 464 36
                                    

Merhabalar :  )

 Arkadaşlar hikaye kitap olacağı için siteden kaldırılmıştır. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim. Umut ediyorum ki, hikayemizi kitap olarak okumak da hoşunuza gider. :)

 Biliyorsunuz Güz Delisi çok uzun zamandır internet ortamında olan bir hikayeydi. Yaklaşık iki yıl boyunca sizlerin birçok güzel mesajı ve desteğiyle bir yere geldi. Şimdi de internet ortamının dijitalliğinden çıkıp, kitap sayfalarıyla buluşacak. Loya, Tuğrahan ve Kutay’ı  çıktıkları bu yeni yolda umarım yalnız bırakmazsınız.  : )

 İlkler her zaman için önemli ve yön belirleyici olmuştur. Eğer Güz Delisi sizlerin desteğiyle daha iyi yerlere gelirse diğer hikayelerimizin de önü açılır ve onları da kitap olarak elimize alabiliriz. Umarım her zaman hissettirdiğiniz desteğinizi girdiğim bu yolda da devam ettirir ve beni yalnız bırakmazsınız. Hepinize şimdiden çok çok teşekkür ederim. :)

 Kitabımız ve hikayelerimiz hakkında yeni bilgiler için facebook hesabımdan takip edebilirsiniz. Bunun için Esay Rumu yada Esayrumu Hikayeleri’ni beğenebilirsiniz :)

Güz Delisi - Mevsim Serisi 1 (Kitap oldu)Where stories live. Discover now