Ankara Kitap Fuarı İmza Günü Etkinliği - 22 Şubat Pazar ;)

1.3K 39 14
                                    

Merhabalar arkadaşlar.

Umarım iyisinizdir ve her şey sizin için yolunda gidiyordur.

Güzel bir duyuruyla geldim. Sizlerle şimdiye kadar hep ekranlar aracılığıyla ve birbirimize yazdığımız satırlarla buluştuk. Kısmet olursa Ankara'daki arkadaşlarımızla yüz yüze görüşmek için güzel bir şansımız oldu. Allah izin verirse bu hafta sonu yani 22 Şubat Pazar günü ATO Congresium Kitap Fuarında, saat 13-15 arasında yüz yüze tanışmak için gelecek arkadaşlarımızı bekliyor olacağım. Umarım bu ilk imza günü etkinliğinde yalnız bırakmaz ve yanımda olursunuz. Şimdiden heyecanla ve büyük bir merakla sizlerle tanışacağım anı bekliyorum. :)

Parola Yayınlarının düzenlemiş olduğu bu etkinlikte kısmet olursa birbirinden güzel kitaplarıyla sizlere güzel anlar yaşatan Müjde Aklanoğlu ve Koku-Hasret kitabının çıkmasına çok az kalan Esra Yıldız arkadaşlarımızla da birlikte olacağız. Bizler kısmet olursa sizlerle tanışmak için sabırsızlanıyoruz umarım sizlerde bizleri yalnız bırakmaz ve hep birlikte çok güzel bir gün geçiririz.  :)

Fuar bilgilerini hem buraya yazıyorum hem de fotoğraf olarak ekliyorum. :)

22 Şubat Pazar

Congresium Kitap Fuarı

Sat 13-15

Yer : İzlenim Sanat Standı - A-39

Tabi sadece haberimiz Ankara'yla sınırlı değil. Kısmet olursa 7-8 Mart İstanbul CNR Kitap Fuarında da olacağım. Bu konu hakkındaki ayrıntılar şekillendiğinde sizlere yazmaya çalışacağım. ;)

Hepiniz Allah'a emanet olun arkadaşlar. Görüşmek üzere... :)

Güz Delisi - Mevsim Serisi 1 (Kitap oldu)Where stories live. Discover now