Capitolul 6

124 6 0
                                    

Ma trezec dimineata cu zambetul pe buze . Nu atiu de ce zambesc , dar am o presimptire ca ceva bun mi se va intampla . Butonam telefonul cad deodata primesc eu mesaj de la un numar necunoscut .

"Hei iubire sper ca ti-a fost dor de mine pentru ca azi voi veni sa iau ce imi apartine ." - vazut la 06:34 .

Ma dau jos din pat pastrandu-mi acelasi zambet cu care m-am trezit . Ma duc la baie si fac un dus lung si fierbinte . Dupa ce ies ma imbrac in :

 Dupa ce ies ma imbrac in :

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Si ma machiez putin . Cobor in bucatarie si imi salut toata familia .

-Cei cu zambetul acela pe buzele tale ? Ma intreaba mama curioasa .
-Habar n-am asa m-am trezit . Raspund eu .
-Mie imi place . Spune Mark cu un zambet pe fata .
-Si mie . Spune Dean .
-Si cum a fost aseara ? Intreanba tata .
-Bine . Nu am sa le spun si despre ce s-a intamplat cand ma intorceam de la petrecere fiindca nu vreau sa-i pun in pericol . Lupta asta e inte mine si el . Nu am de gand ca Max sa ii raneasca si pe ei . Imi manac repede batonul de cereale apoi o iau la fuga spre scoala . Dupa ce am alergat 45 de minute am ajuns la scoala unde orele au trecut repede , iar pauzele si mai repede . Dupa ce am terminat orele am plecat pe jos acasa . Mark si Dean au vrut sa vina cu mine , dar i-am refuzat . Am luat-o , iar , prin padure si de data asta ma simpteam urmarita .

Am continuat sa merg pana ce am luat-o la fuga sperand sa scap de acea senzatie

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Am continuat sa merg pana ce am luat-o la fuga sperand sa scap de acea senzatie . Am alergat pana m-am asuns in spatele unui copac si mi-am pus mana la gura incercand sa diminuez sunetul gafaitului si sa-mi controlez bataile inimii . Am stat asa ceva vreme . Apoi am luat-o din nou la fuga si de data asta nu m-am oprit pana n-am ajuns acasa . Am urcat in camera unde mi-am aruncat geanta si jacheta pe pat apoi am coborat in bucatarie sa manc ceva . Am mers in living , m-am trantit pe canapea si Dean se afla in celalalt colt al canapelei jucand Fifa pe Xbox .
-Pot incerca si eu ? L-an intrebat holbandu-ma la TV.
-Nup . Imi raspunde el concentrat . Am stat asa pana s-a enervat si a aruncat controlerul pe fotoliu si a tipat " BAGAMI-AS P**** IN MORTI LUI DE JOC HANDICAPAT " .
-

Handicapat esti tu ca tipi . I-am zis eu revoltata . Acesta n-a spus nimic , in schimb s-a intors cu fata la mine , apoi a sarit pe mine si a inceput sa ma gadile .
-Opreste-te . Am spus printre hohotele de ras .
-Doar dupa ce retragi ce ai spus .
-Bine , bine . Scuze . S-a oprit si eu am plecat in camera . Mi-am facut temele , iar apoi m-am trantit in pat si am inceput sa butonez telefonul . Nu dupa mult primesc un mesaj de la acelasi numarnecunoscut de azi dimineata .

"N-ai de gad sa raspunzi? Bine sa vedem daca o sa ma mai ignori dupa ce am sa iti omor si acesta familie . " - vazut la 19:46 .

" Cine esti ?" - vazut la 19:47

Atunci am primit o poza .

(Max e in poza )

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Max e in poza )

"M-ai uitat asa repede iubire ?"- vazut la 19:57

Nu pot sa cred Max e cel care ma tot ameninta . Ce i-am facut de vrea sa-mi omoare si familia asta ?

" ce vrei ?" -vazut la 20 :01.

" Tu "-vazut la 20:04 .

" Eu ? Cu ce te-as putea ajuta eu ?"- vazut la 20: 07 .

" Cu multe . Acum culca-te maine ai o zi grea ."- vazut la 20 : 16 .

Am lasat telefonul pe noptiera si m-am pus capul pe erna gandindu-ma la tot ce mi-a spus Max

Seductie criminala Where stories live. Discover now