"I'll always be here!.."

614 13 0
                                    

Jeg kom ind af døren, min pleje-far tog hårdt fat i mine skuldre, og nærmst spyttede mig i ansigtet, "Ha! Din Udulige lille tøs! Hvem gider overhovedet have dig?!" han skubbede mig ned på gulvet, mit hoved ramte skostativet, min pleje-bror kom hen og sparkede til mig, hårdt, med hans tykke, fede fod!
Jeg ville gøre noget, jeg...Jeg, vidste vare ikk' hvad? Hvad skulle jeg gøre? Jeg lå her på gulvet, og ude af stand til at gøre noget, til at gøre noget som helst, til at forsvare mig, til at gøre noget som helst der ku' hjælpe mig!
Jeg mærkede hænder der nærmest slog min ene skulder af led, den var allerede virkelig øm, og blå, han hev mig op, i den ene skulder og smed mig over på trappen "Skrid så op med dig! Little Udulige Tøs!"
Jeg kravlede opad trappen.

Jeg vågnede med et sæt, det var mørkt i værelset, vi var vi kom for 2 timer siden, der var en der sad i fodenden af sengen, "Will...Jeg...Jeg..." Begyndte jeg, men han afbrød mig, "Nej...Det er okay, Ali..." Hans stemme var lav, men...Os, velkendt og venlig, han lagde sine arme om mig og trak mig ind i et kram, "Jeg vil altid, altid, Altid være her! For dig, Ali..." Min hage vilte på hans skulder, jeg nød at have hans arme om mig, nogle velkendte og varme arme om mig..Hvis jeg noglesinde mistede ham? Ved jeg ikk' hvad jeg ville gøre...Min verden ville højst sandsynligt gå under...

————————————————————
Håber i kan lide den!

~H

The Slytherin-Girl! (~Afsluttet~)Where stories live. Discover now