•Beautiful Darkness!• 2 Part.

131 8 3
                                    

(LÆSES PÅ EGET ANSVAR!)

Det sidste jeg mærkede, var det kolde stengulv under mig.

——————> 2 Min. Senere! <————

"ALI! ALLISON!!"
Amberle var kommet ind på pigetoilet, og skreget, hun havede set Allison, med blodige hænder, et blodigt bryst, og kappen, som var våd, våd af Mørke rødt blod. Hun havede skreget. "Ali...Nej..."
Hendes stemme knækkede, og tårer løb ned af hendes kind. Godt nok havede Amberle været sur på hende, men...Hun var stadig en af de bedste venninder, eller var..."EN ELLER ANDEN!!! HJÆLP!" Det eneste jeg kunne gøre var at, presse mine hænder mod såret, et blodigt glasskår lå i hendes slappe hånd. Hendes vejrtrækning var lav...Nej...Hun måtte ikk' dø...Nej!..."Ali!...Vær sød!...Vær sød!!!"

—————> Ali's hoved <—————

"Ali...Din store spadser! Hvad har du lavet?!"
Det var Will, vent!...Hvor var jeg? Var jeg død..? Hvad skete der...? "Du er ikk' død, endnu...Men...Tæt på! Din store idiot! Hvad har du lavet?..." Jeg kiggede ned, og undgik hans blik. "Nej..." Var det eneste jeg kunne sige... "Jeg vil dø...Jeg ville ikk' bare Avda Kedvra mig selv! Jeg ville have smerte...Som jeg har haft Hele mit fandens liv!...Jeg var død, død indeni, jeg var allerede død!...Vissen, som en sort, død rose, der aldrig ville blomstre og blive smuk igen!...Jeg var...Død..." Min stemme knækkede over, "Ali...Kæreste Ali..." Var det eneste han sagde.

—————> Back to reality <———

McGonagall og nogle andre lærer havede hentet Allison, Amberle sad på knæ, på gulvet og tårer læb ned af hendes kinder, selv Crystal græd...?

Senere kom McGonagall ind på toilettet igen "I kan komme ind nu" Sagde hun bare, og vi nærmest løb ned mod Hospitalfløjen, vi satte os alle 3 rundt om sengen, hendes vejrtrækning blev langsommere og langsommere. Hun sagde et ord, inden den stoppede "Jeg ved det...Jeg er en idiot...I ses i himlen...Jeg i helved..." Og med de ord...De var de sidste der forlod hendes læber, det sidste åndedrag forlod hendes læber, hendes bryst blev stille, hun blev helt slap...Hun var væk...
________________________
Skriv gerne hvad i syntes!...Jeg håber i kan lide den...
~H

The Slytherin-Girl! (~Afsluttet~)Where stories live. Discover now