Capitolul 33

66.7K 2K 240
                                    

Un geamat puternic a invadat cu stridenta incaperea luminoasa, anuntand momentul de maxima placere ce ii mistuia progresiv pe amandoi. S-au prabusit inerti pe patul moale, incercand sa isi controleze pe cat posibil respiratiile sacadate, cat si bataile fulgeratoare ale inimii. Oare a cata oara o facusera pe saptamana asta?

Ultimele sapte zile au trecut ireal de repede, motiv pentru care Jessica inca se intreba daca a calculat corect data calendaristica. Timpul se scurgea intr-un mod haotic, iar partidele care deveneau din ce in ce mai frecvente erau fara nicio indoiala cauza acelui fenomen. Si ce era si mai bizar, ajunsesera in stadiul in care sa se comporte ca doi oameni normali. Certurile lor clasice se diminuasera considerabil, chiar daca asta nu insemna ca au renuntat complet la tipicele lor tachinari reciproce, sau la replicile intepatoare, pline de ironie. Dar ei doi nu aveau cum sa fie altfel. Li s-ar fi distrus esenta proprie, esenta ce devenise de mult timp definitorie in relatia lor controversata.

In orice caz, cine nu i-ar fi cunoscut ar fi putut baga mana in foc ca cei doi formeaza un minunat cuplu, destul de picant ce-i drept. Insa nici macar nu si-ar fi imaginat cat de mult ar fi putut sa se insele. Termenul de prieteni cu beneficii parea mult mai plauzibil, desi era destul de greu de conceput pana si faptul ca intre Jessica si Ryan s-ar fi putut infiripa vreodata o relatie de amicitie. Dar pana la urma ce mai conta? Erau doi oameni care faceau sex, fiecare din motive complet diferite, mai mult sau mai putin egoiste. Sau poate ca exista totusi un singur scop comun: placerea.

Cu toate astea, ultima saptamana a fost decisiva si vitala pentru amandoi. Pe langa momente fierbinti petrecute printre asternuturi, atat brunetul cat si satena au avut ocazia sa isi aseze gandurile si sa-si stabileasca niste tinte fixe.

In ceea ce-l priveste pe Ryan, ar fi putut sa jure ca dupa ce a avut-o in nenumarate randuri pe Jessica, atractia aproape magnetica pentru ea ar fi avut sa se stinga, macar partial. Dar din pacate pentru el, a avut mai degraba un efect invers. Totusi, incepuse sa se obisnuiasca treptat cu ideea de a avea astfel de sentimente profunde pentru ea. Si desi i-a fost greu sa accepte initial, s-a resemnat rapid, caci i se parea de-a dreptul penibil sa se simta ingrozit de un simplu sentiment. Nu a fugit in viata lui de nimic, si cu siguranta nu avea sa faca asta tocmai acum. Ce fel de barbat ar mai fi fost atunci? Mai ales ca nu era deloc genul de persoana care sa dramatizeze prea mult lucrurile. Mereu si-a transformat piedicile si slabiciunile in avantaje, fara a se lamenta inutil. In plus, ii placea necunoscutul. Ii dadea un strop de aroma vietii, piperand-o intr-un mod electrizant si inedit. 

Dar ce il deranja cu adevarat, era faptul ca nu simtea ca ii ajunge situatia actuala. Desigur, sexul si discutiile condimentate nu lipseau din programul lor zilnic, insa si-ar fi dorit ca sentimentele sa ii fie impartasite. Avea nevoie de acel lucru mai mult decat voia sa recunoasca, si avea sa-l obtina cu orice pret. Nu ii mai ajungea de mult doar corpul, o dorea cu totul. Dar nu putea sa nu isi puna anumite semne de intrebare in ceea ce priveste atitudinea Jessicai. Era destul de ciudat faptul ca i se daruise de atatea ori fara obisnuitele ei proteste si mai mult, nu a adus nici macar o singura data vorba de micutul incident de acum sapte zile. Ratiunea ii striga neincetat ca ceva era in neregula, insa totul parea atat de perfect, incat parca nu voia sa constientizeze crudul adevar. Poate ca risca sa se afunde din ce in ce mai mult in minciuna, insa era o minciuna a naibii de frumoasa.

Cat despre Jessica, gandurile ii erau tot mai clare, iar sentimentele tot mai tulburi. Crezuze ca lucrurile aveau sa fie floare la ureche din momentul in care se va apropia de brunet, insa s-a inselat amarnic. Desi totul mergea exact asa cum planuise, ceea ce o speria cel mai tare era faptul ca nu a fost nevoita sa se prefaca aproape deloc de fata cu el. Ajunsese sa fie mult prea naturala in preajma lui si uneori se simtea atat de bine incat, spre rusinea sa, uita pret de cateva clipe de scopul ei initial. Si nu era vorba numai despre momentele pe care le petreceau in pat, sau pe orice alta suprafata din camera. Desi Ryan ramasese acelasi arogant pervers si incurabil dintotdeauna, acum era un arogant pervers si incurabil mult mai... dragut. Ura sa o recunoasca, insa ajunsese sa fie o companie aproape placuta. Da, inca avea unele momente in care o scotea pur si simplu din sarite, insa intr-un mod complet diferit fata de datile antecedente. Chiar daca el nu se schimbase deloc, atitudinea lui era cu siguranta o cu totul alta. Iar asta ii facea munca si mai dificila. 

Play or be playedWhere stories live. Discover now