30

127 4 0
                                    

Alicia's perspektiv
Kladdkaka? Ja, det var vad vi försökte baka. Försökte. Från början såg den ganska god ut men när vi senare tog ett smakprov slutade det hela med att den hamnade i soptunnan. Det var nämligen så att vi hade tagit salt istället för socker. Och det smakade skit rent ut sagt.

Vi båda slängde oss i soffan och var helt utmattade efter vårt hårda jobb, som senare hamnat i soptunnan. Hur skulle jag kunna veta att det var salt som jag hällde i? Salt och socker ser nästan exakt likadant ut. Eller hur? Men det var ingenting som vi deppade så mycket över. Visst, vi båda var sugna på en riktigt kladdig kladdkaka men det var inte hela världen. Det slutade med att vi båda fick oss ett gott skratt och talade om hur klantiga vi var. Eller rättare sagt, jag. Men Nathan protesterade inte när jag vällde i flera deciliter salt. Så egentligen kan man säga att det var hans fel också.

"Alicia." Sa plötsligt Nathan när han slutat att skratta. Jag kollade mot honom med ett svagt leende på läpparna. "Även fast jag hatar att säga det måste jag faktiskt erkänna att du är ganska rolig." Jag sken upp. Han tyckte att jag var rolig. Och även fast jag inte visade det så mycket så blev jag väldigt glad innerst inne.

MORGONENS LJUSDär berättelser lever. Upptäck nu