Capitolul 11

6 1 0
                                    

A patra zi

           "Niciodată nu vom avea parte de ceea ce ne dorim , dacă nu luptăm pentru acel ceva . Nu ar trebui nimeni și nimic să ne împiedice să facem ce iubim , ce visăm , dar uneori ar trebui să ne gândim mai în profunzime , nu să facem ce simțim , altfel am regreta anumite lucruri dacă ne-am urma numai inima.

              De câte ori nu ne-am întrebat : "Oare cum ar fi dacă am trăi viața altei persoane? Am fi mai fericiți ? Mai iubiți ? Mai bogați? " Ei bine , nimeni nu are o viață perfectă , pentru că fiecare om din întreaga lume are probleme : mici sau mari , dar ar trebui să nu bucurăm mai mult pentru : gesturile făcute din inimă , că avem o familie , prieteni adevărați sau să ne bucurăm că trăim . Ar trebui să lăsăm de o parte certurile și să fim mai iubitori , mai umani .

             Fiecare om face greșeli , dar ar trebui iertate , căci poate nu le-a făcut cu intenție .

            Nimeni nu ar trebui să fie judecat după greșelile pe care le face, căci unele persoane nu au dorit să greșească , iar altor persoane le este frică să se arate lumii . Mulți sunt judecați , dar nimeni nu încearcă să îi ajute ."

            Rândurile pe care le-am scris m-au făcut să mă gândesc mai profund la toate întâmplările și regret că nu am putut face nimic , în mai multe privințe ... Cu timpul , aceste regrete vor dispărea , căci vor apărea unele noi și le vom uita pe cele vechi , dar uneori , anumite amintiri care ne-au marcat în viața și-au pus aprenta pe sufletul nostru și nu vor dispărea niciodată .

            În mai puțin de o oră voi părăsi această cameră , lipsită de culoare , fiind colorată doar în alb. Albul reprezintă puritatea , este o culoare luminoasă , dar lipsită de viață . Așadar , după plecarea mea , voi pune un bilețel pe noptieră pentru viitoarul pacient.

           Am luat foaia mică , roz , pătrată și am scris : " Nu-ți lăsa visul într-o cameră întunecată , care se va numi camera cu regrete . Da-ți ție o șansă că visul tău va deveni real „

                                                                                       - O visătoare , cu un vis mare ,

                                                                                                                     dar complet ireal...

                                                                                  * * *

             Când am ajuns acasă , am avut parte de o surpriză complet neașteptată . Pe patul meu se afla o scrisoare și un trandafir alb. O singuă persoană știe care este floarea mea preferată ...

              Cu teamă , am luat trandafirul și l-am mirosit . Miroase a iubire . Câteva clipe , am mângâiat trandafirul cu miscări scurte , iar mintea și inima retrăiau clipele din trecut . Cu mâinile tremurate și emoții în tot corpul , iau scrisoare și încep să citesc ...

                                                                  "Dragă minune ,

            Din ziua când te-am cunoscut , am simțit ceva intens pentru tine. Erai ca un magnet . Nu mi-a trebuit mai mult de o oră să vorbesc cu tine ca să-mi dau seama că tu ești aleasa mea . Cu timpul ,am început să-mi las toate lucrurie doar ca să vorbesc cu tine , să mă liniștești cu vocea ta caldă și mă făceai să visez cu ochii deschiși , până când adormeam , iar dimineața când deschideam ochii , pe tine de vedeam .

          Poate că nu ți-am spus că te iubesc , poate nu ți-am demonstrat cât de mult te pot iubi , iar din cauza asta , te-am pierdut . Fiindcă sunt un laș , care nu știe să aibă grijă de comoara vieții lui .

           Presupun că de aceea te-ai îndepărtat de mine , că îți făceam rău , neputând să fiu lângă tine când aveai nevoie de o mângâiere ,un sfat , o îmbrațișare ... Tu aveai nevoie de mine , iar eu te-am ignorat .

          Îmi  imaginez că nu îți mai dorești să vorbești cu mine, nici să mă vezi ,dar mai doresc o ultimă șansă de la tine .Vreau ca mâine să ne vedem în fața bibliotecii să îți demonstrez. Poate este prea târziu ,dar vreau și îmi doresc să îndrept ce am greșit.Te iubesc, scumpa mea."

                                                                                                          Cu drag ,

                                                                                                                         Trecutul care te iubește ...      



ViseleWhere stories live. Discover now