Mystery Girl 30

2.1K 52 8
                                    

30. Časť

Horan čo keby si umyl chrbát a nedráždil ma?

Ale láska veď sa uvoľni.

*Ruky si omotala okolo môjho krku a naše jazyky medzi sebou zápasili. Pomali som jej prechádzal po stehne vyššie a vyššie. Prešiel som jej prstami po lone a ona mi vzdychla do ucha.*

Niall! Prečo ma tak trápiš? Za toto ťa čaká trest!

*Vsunul som do nej najprv jeden prst a keď som videl že sa jej to páči pridal som ešte jeden. No chcel som ju trochu potrápiť. Videl som ako si to užíva tak som spomalil. Po chvíli to už nevydržala a uchopila moju pýchu do ruky. To už som nemohol vydržať tak som pridal aj ja na tempe. Po chvíľke sme sa obaja blížili k vrcholu. Nechcel som to urobiť na ňu tak som sa otočil. Nika sa iba zasmiala.*

Horan poď sem čo tam robíš?

Ale nič. Ehm len tu nechcem robiť bodrel láska.

Ale láska nechaj to mňa.

Čo chceš robiť princezná?

Kludne môžeš aj na mňa bude ti potom lepšie veď sme v sprche tak sa to zmyje. Inak by to bolo veľmi romantické keby že sa urobíš na kachličky Horan. Ja to prežijem.

*Ach je proste dokonalá toto by asi neurobila žiadna baba aby som sa mal dobre aj ja. Začala mi bozkávať krk a rukou mi prechádzala po mojom kamošovy teda Horanoconde ako ho nazvala. Mali sme vypnuté svetlo a svietila iba sprcha. Po chvíľke som už cítil že budem a všimol som si že aj Nika to už cítila tak mi po ňom prešla po celej dĺžke a ja som ja jej urobil na bruško.*

No Horan toho ale je teda! Poviem že sa nemáš za čo hanbiť. Milujem ťa vieš o tom? A  bolo to úžasné. Budem to brať ako predohru ok? Inak Niall musím ti niečo povedať. No vieš ehm ja sa nevraciam do Londýna. Musím ísť fotiť ale ak chceš poď so mnou.

Áno bolo to úžasné ako všetko s tebou. Toto by pre mňa asi nikto neurobil. Ja ťa milujem viac. A som rád že sa ti to páčilo. Vieš že som nemal veľa báb tak som sa bal že sa ti to nebude páčiť. To nemyslíš vážne láska však? A kam ideš? Vieš ja som mal ísť v Utorok za maminou. A Denise má teraz niekedy porodiť tak som ju chcel ísť pozrieť.

No vieš to je to že ja idem do Dublinu a potom do Parížu. Potom mám voľno a o týždeň mám tu v Španielsku fotiť nejakú skupinu alebo čo.

Aha tak to je super! Tak to môžeš ísť so mnou do Mullingaru a zoznámim ťa s mojou rodinou.

Niall nemyslíš že je na to skoro? Ale ak to naozaj chceš tak to pre teba urobím. Len ešte presne neviem ako budú tie fotenia síce mi povedali presne kedy ale to sa môže hocikedy zmeniť. A pôjdeš so mnou aj do toho Paríža?

Jasné že áno ale budeš mať aj voľno?

Áno. Do Dublinu musím ísť fotiť už v pondelok. V utorok mám voľno. A potom v stredu ešte dofotiť ak to v pondelok nestihnem. V Paríži mám fotiť  až v piatok večer a potom ešte v nedeľu dofotiť. Takže štvrtok a piatok budem celá tvoja.

Takže v utorok sa ide do Mullingaru a potom do Paríža.

Ehm ale máme problém Niall..

Aký princezná?

No vieš...

:D :D :D 7vote and 7komentárov :)

ďakujem že čítate ;)

Túto časť som extra neopravolala :D

Mystery Girl (Sk - One Direction)Kde žijí příběhy. Začni objevovat