Mystery Girl 77

510 34 7
                                    

77. Časť

S pohľadu Nicol:

*Ako ja neznášam lúčenie! Ale musím povedať že toto bolo asi najlepšie lúčenie na svete. Ešte stále predýchavam čo sa stalo v kúpeľni a asi ešte dlho budem. Toto by som o Niallovy nepovedala. Ale páči sa mi táto jeho nepoznaná stránka.

Harry mi pri lúčení povedal čo mu Lau vravela do mobilu. Aspoň že sa nerozišli. "Že vraj si to vysvetlia keď budú spolu a že jej chýba." No niečo mi tu nesedí. Ale nechám to tak.

Sedím v aute a pozerám sa von oknom. Stále mám pred očami obraz ako sa Niall tváril keď som sa lúčila s Harrym. Je zlatý keď žiarli aj keď nemusí lebo mám oči iba preňho. Z rozmýšlania ma vytrhlo auto ktoré zastavilo. Mali sme ísť po madam Rose ktorá si ešte bola niečo súrne vybaviť. Ale prečo teda stojíme pred nákupným centrom? Že by tu mala nejaké stretnutie? Čo ak nám odletí lietadlo? Ale čo to trepem veď je tu sukromným lietadlom a to by bez nej asi neodletelo. A čo keď toto nie je pravý šofer a chce ma uniesť alebo predať nejakému šejkovy alebo do nejakého haremu. Potriasla som hlavou aby som nemyslela hneď na somariny.

Stáli sme na parkovisku asi 5 minút v tichosti keď mi začal zvoniť mobil. Pousmiala som sa nad fotkou a prijala hovor. Bola to moja mama.

Oznámila mi že budúci týždeň budú aj s Otcom v na pár dni v Londýne. Celkom ma to potešilo kedže mi prinesú moju štvornohú lásku. Volá sa Kiara. Ak si stihnem nájsť nejaký byť alebo domček nechám si ju už u seba. Dva mesiace som ich nevidela. Už sa teším...

Práve sedím v lietadle do Londýna. Je piatok poobede. S Niallom som volala a písala každú voľnú chvíľku. Včera večer mi volal skôr ako inokedy. Oznámil mi že sa odovzdanie cien presúva o týždeň neskôr. Mali tam nejaké problémy s elektrinou a niekto im 3 krát po sebe nahlásil v budove bombu. Je to čudné ale aspoň budem s Niallom.

Všetko čo som mala v pláne som buď zrušila alebo preložila aby som mohla byť s Niallom.

Pobyt v Afrike bol veľmi zaujímavý. Madam Rose si myslela že nebudeme stíhať no všetko som mala hotové už včera poobede. Fotky musím zaviesť do jednej Londýnskej nadácie s ktorou chce madam Rose spolupracovať.

Keď som sa pýtala prečo práve ja tak mi dala jedinú vetu ako odpoveď:

"Vieš sa aspoň trochu vžiť do ich situácie a dokážeš zachytiť pravdu."

Včera mi povedala že sa jej prihlásilo asi 20 špičkových fotografov no ona chcela mňa.

Keď sme mali všetko hotové bolí sme sa prechádzať po meste. Hrala som dokonca chvíľku aj futbal s miestnymi deťmi.

Pred hodinkou som volala Niallovy ale zdvihol to Harry. No nepustil ma ani k slovu. Povedal mi iba rychlo:

"Pól hodinu pred tým ako budeš pristávať daj vedieť. Pôjdeme ťa čakať. Musím končiť pa zatiaľ."

Za necelú hodinu máme pristávať tak mu napíšem už radšej teraz. Už sa neviem dočkať kedy znova pocítim Niallove pery a jeho dokonalé objatie. Samozrejme že mi chýbajú aj všetci ostatný. Som zvedavá ako to Niall povie chalanom. Ak im to už nepovedal. Dnes budem spať asi u Nialla. No vlastne neviem či budeme spať. Mám pre Niall prekvapenie. Trochu som zmenila výzor. Dúfam že sa my to bude páčiť. Haha.*

S pohľadu Nialla:

*Konečne doma. Manažment síce trochu zúri že sme odišli domov skôr ako sme mali ale je mi to jedno. Koncert, autogramiádu a fotenie pre nejakú značku Japonskej automobilky sme si s chalanmi celkom užili. Harry mi práve pomáha dať nejako dohromady dom pre Nicol teda ala hostovský domček.

Domy sú prepojené. Teraz už čakáme len na novú posteľ do spálne.

Síce je ten dom ako zámienka a bude aj tak u mňa ale chcem aby mala aj trochu súkromia. Samozrejme poviem jej že som ho kúpil ako hostovský domček. Je 2 krát taký veľký ako je môj. Ale aspoň keď niekto príde na návštevu nemusí spať na sedačke alebo v hotely. Mám síce 3 izby ale v jednej mám suveníry, ocenenia a ostatné veci. A v druhej izbe mám šatnik kde mám tenisky, šiltovky a iné veci.

Bol som nám spraviť nejaké sendviče a keď som sa vrátil Harry mi oznámil že mi volala Nika. Že vraj nám da vedieť keď budú pristávať. Už sa nemôžem dočkať ako ju budem držať v náručí a bozkávať tie jej dokonalé pery.

Dnes som pozval chalanom ku mne na párty hard. Dnes im oficiálne oznámim že chodím s Nicol.

Pipla mi sms a hneď som sa začal usmivať na mobil. Písala mi moja princezná že za necelú hodinu budú pristávať. Viem ako neznáša veľké darčeky tak som jej na privítanie kúpil malého plyšáčika. Vzal som si kluče a mikinu. Harry už čakal pri aute. Za pol hodinku sme boli na letisku. Nahodil som štýl ala tajný agent a vošiel som do haly. Tabuľa práve ukazala lietadlo v ktorom je Nika že práve pristáva. O pár minút som ju už konečne videl. Ale niečo mi na nej nesedelo. Bola iná. Veď ona má...*

Tak ďalšia časť. Táto je úplne nudná viem. Ale musí byť. Čo si myslíte aku zmenu mala Nicol na mysli? A čo párty hard? :D

Prosím napíšte aspoň jednu vetu a vyjadrite sa :( ako mám vedieť či sa vám to páči a či to má vôbec zmysel keď skoro vôbec nekomentuje :( veľmi mi záleží na vašom názore. Takže +5comments & Veľaaaa votes :)

P.S: ďakujem za 105,000 prečítaní <3 mám vás rada ;)

Mystery Girl (Sk - One Direction)Kde žijí příběhy. Začni objevovat