Capitolul 7

530 32 1
                                    

Domnul şi doamna Sarger câştigau foarte bine pentru meseriile lor, casa fiind una destul de mare. Uşa de la intrare era din lemn de brad lăcuit cu un model frumos şi trei încuietori pe interior. Holul era destul de larg, în capătul lui fiind scările pătrate ce duceau spre etaj. Pe partea dreaptă era bucătăria frumos aranjată, aproape de scări baia unde totul era o combinaţie de verde; pe stânga se întindea sufrageria cu un televizor cu ecran plan, o canapea din piele şi două fotolii de acelaşi fel de o parte şi de alta a ei. O mică măsuţa din sticlă se află între televizor şi canapea, în dreapta acestora, trecând de dulapul cu poze şi bibelouri din sticlă aflându-se o masă mare puţin dreptunghiulară de lemn în stil vechi unde familia lua masa când aveau musafiri. Lângă sufragerie era dormitorul soţilor Sarger, mare şi luminos cu un pat pentru doi, un televizor şi un dulap lipit de un birou pentru studiu. Ei au ales această cameră deoarece se iveau şi nopţi în care erau chemaţi de urgenţă la servici şi nu voiau să facă gălăgie şi să o trezească pe Hope.

La etaj, prima cameră pe dreapta era a lui Hope, lângă o altă baie combinând culorile de galben. Între cele două camere era posibil accesul printr-o uşă pe care Hope nu o folosea prea des decât noaptea dacă se trezea; uşa era chiar lângă colţul peretelui cu biblioteca. Faţă în faţă cu camera lui Hope era una pentru oaspeţi la fel de mare că a ei, cu un pat pentru două persoane şi un dulap pe întregul perete, jumătate cu rafturi cu cărţi sau bibelouri. Ultima cameră era cea de fitness unde Hope obişnuia să-şi petreacă o parte din timpul ei liber.

Doamna Sarger iubea florile şi în fiecare cameră sau loc din casa ea adăugă câte un ghiveci cu diferite flori. În schimb, domnul Sarger aprecia mult arta, pe fiecare perete aflându-se câte un tablou sau două.

Anne Twist se ţinea de braţul lui Robin când uşa a fost deschisă. Michael Sarger invită oaspeţii direct la masa din sufragerie, gata aranjată şi pregătită pentru cină. Când Sara Sarger apare din bucătărie în pantalonii ei de stofă şi bluza subţire tricotată de culoare neagră, salută veselă nou veniţii şi lasă tava cu mâncare în mijlocul mesei. Îi complimentează Annei cămaşa albă şi blugii strâmţi ce o fac să arate atât de bine. Robin şi Michael purtau costum, dar înlăturară repede sacourile şi îşi suflecară mânecile cămăşilor. Hope sosise din bucătărie, salutând şi oferind un zâmbet fals soţilor Twist până îi întâlnise privirea lui Harry. El tocmai îşi trage scaunul din faţa ei, într-o cămaşă de un roz puternic în carouri, cu mânecile suflecate şi încheiată până la claviculă. Blugii aproape negrii îi sunt strâmţi şi părul cârlionţat e dat pe spate. Cămaşa îi scoate în evidenţă ochii verzi şi Hope nu poate decât să rămână să-l privească surprinsă cât de bine arată.

- Dragă, ea e Anne, mama lui Harry.

Sara îşi pune mâna într-un final pe spatele lui Hope trezind-o la realitate şi Anne îi întinde mâna pentru a i-o strânge călduros. Hope zâmbeşte slab, îşi dă o şuviţă blondă după ureche. O priveşte pe femeia ce arata atât de bine cu buzele arcuite şi chipul vesel. Se aşează toţi la masă şi Sara taie curcanul şi împarte cartofii copţi cât restul povestesc.

- Gemma nu a putut venii, ea are o întâlnire şi era puţin stresată. Nici nu am mai întrebat-o, Anne râde pe jumătate şi Sara i se alătură

- E în regulă, băieţii sunt mai importanţi decât cina cu bătrânii, Michael zâmbeşte şi desface o sticlă de vin. Are 23 de ani, nu e obligată.

- Oh nu, eu nu beau, Robin spune şi ia sticla de cola de lângă masă. O să mă mulţumesc cu asta. Anne nu are carnet.

- E mai bine decât să rămâi fără maşină. O prăpastie nu e atât de departe, aş sării direct în ea în timp ce schimb vitezele, ea îl tachinează şi restul râd cu excepţia lui Hope care doar zâmbeşte

Sweet and Dangerous | H.S. | ✔Where stories live. Discover now