-Kayıp(Sezon Finali)-

43.4K 1.2K 212
                                    

İLK UYARI ; Bu bölüm azcık ucundan +18 içeriyor. Rahatsız olan geçsin lütfen.  :))

( YORUMLAR YÜKSEK OLSUN :)))) Bitaneleriim aslında daha erken atacaktım ama wattpad kafayı yedi. Açılmadı sonra kapandı. Kitabım kendi kategorisinden çıkmış başka kategoriye girmiş.. Şimdi düzeldi :Dd Karakterlerde bi değişiklik yapacağım. Diğer bölüm kim hangi karakter yazarım.. Bölüm 1 güncük gecikti. Bu yüzden isyan etmeyin hemen. Sınavlarım vardı. Bu gün tarih sınavına girdim çalışmam gerekiyordu. Yazdım ama kısaydı o yüzden atmak istemedim çünkü siz kısa diye itiraz edecektiniz , biliyordum. Bu yüzden bölümün tamamını yazıp atmak istedim. Yarın sınavım var ama ben sizi bekletmek istemiyorum o yüzden bölümü yayınladım. Eğer gene gecikirse hemen isyan etmeyin. Beni anlayın yani :d İşsiz bir yazar kime yarar? Kafiye de yaptım :dd Nys bölümü uzun tutmaya çalıştım. Geçen bölüm 5 sayfaya kısa diyen bi arkadaşımız vardı ona buradan sevgilerimi yolluyorum :)))) Ayrıca bu bölüm hikayelerinize bakmaya fırsatım olmadığı için hikaye öneremeyeceğim. Ama gelecek bölüm size hikaye önereceğim :) Iım bi de ben sizin bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Şimdi buradaki herkes kitap okumayı çok seviyor değil mi? Bende düşündüm ki elimde olan kitaplardan birkaç tane seçeyim ve okuyucularımın mesaj kutusuna bu seçtiğim kitapların isimlerini bırakayım. Okuyucularım tarafından en çok istenen kitabı burada yazayım. Hem sizin açınızdan da iyi olur diye düşünüyorum. Hazır kitap olduğu için günde 3-4 bölüm de yayınlayabilirim. Eğer böyle bir şey isterseniz ben kitap seçmeye başlayayım , ha ? Mesela ‘Aynı Yıldızın Altında – John GREEN ‘ kitabını burada yazabilirim. Böylece okumak isteyenler de okumuş olurlar. Neyse siz bunun hakkında görüşlerini mesaj ya da yorum olarak bildirirseniz sevinirim. Çok konuştum gene. Sizi seviyorum. Keyifli okumalar. Umarım beğenirsiniz… :)) Bi de bölüm dediğim gibi Joseph’in ağzından ama Jessica’nın da ağzından olan kısım var. Son olarak isterseniz Leonard’ın ağzından da yazarım. Tamam vurmayın susuyorum valla bakın sustum. :d ) 

Not ; Bölümü #anoniminkaresi 'ne ithaf etmek istedim..

Joseph Miller

Bu kız hiç uyanmaz mıydı? Uykuya doyamıyordu resmen. Sabah’ın 9’u ama hanımefendi hala uyuyordu. Yok ya buna iyi bir ders vermem lazımdı. Kaç gündür karışmıyorum diye vidaları gevşemişti. Babam ve annem , daha çok babam , olmasa çoktan sikip atmıştım ama .. Ah , şuna bak. Bir de üstünü başını dağıtmadan yatsa gam yemezdim. Götü yerinde durmuyordu ki. Rahata bakın. Sanki bu gün onun değil başkasının düğünü var.. Salak. 

Üstünü düzelttim ve söylene söylene odasından çıktım. Üşütmesin şimdi , başıma iş çıkarmasın. Bu gün düğün var sağlam olması gerekiyordu. Biraz daha uykusunu alsın geceye hazırlıklı olsun. Sırıttım ve hizmetçilerin yanına gittim. Jess’in en çok konuştuğu hizmetçi hangisiydi? Ah , Hayley , evet.

“ Hayley saat 11 buçuğa kadar Jessica uyanmazsa üzerine soğuk su dökün. Ciddiyim. Yapılıp yapılmadığını sorgulayacağım. Eğer yapılmadıysa bu işindeki son gün olur. Unutma , 11 buçuğa kadar . Ben gidiyorum. Düğün yerini kontrol etmem lazım. Uyandığında beni bulamazsa endişelenmesin. “ dedim ve kadının yüzüne bile bakmadan oradan gittim. Bu kadar tehditten sonra yapardı her halde değil mi?

Düğün yerinde her şey olması gerektiği gibiydi. Abartılı bir şey istemiyorduk , imzayı atıp gitmek yeterliydi benim için. Ama medyada ‘Joseph Miller masraftan kaçtı’ vs. haberler görmek istemiyordum ,  istemiyorduk. Bu yüzden Jessica’ya gelinlik bile seçmiştik. Acaba ne giyecekti cadı? Zaten dün burnundan soluyordu düğünü ona geç haber verdiğimiz için. Küfür ede ede giyecektir gelinliğini. Fakat karşıma gelince sus pus oluyor , sesini edemiyordu. Ona yaptıklarımdan sonra benden baya bir korkuyordu , ona yumuşak yaklaşmaya kalksam , ki hiç öyle bir şeye kalkışmadım , gene de korkuyordu. 

SatılıkWhere stories live. Discover now