-Ürkek Kedi 'Beni Bırakma'-

64.6K 1.4K 137
                                    

(Kuzularım bölüm biraz fazla +18 içeriyor diğerlerine göre. Rahatsız oluyorsanız geçin lütfen.Ayrıca Multimedya da Leonardımız var. Karakter bölümünden bakarsanız onu kimin canlandırdnığını anlarsınız... Chace Crawford ! ^.^  )

4 yıl önce.....

“ Jessica… Prensesim bu gün seninle vakit geçirmek istiyorum , özledim. Artık zamanı geldi “  artık neyin zamanı gelmişti?

“ Babam izin vermez  Leonard delirdin mi? “  evet bende özlemiştim ama engeller vardı. Babamın nasıl biri olduğunu ikimiz de biliyorduk.

“ Onlar uyuduğunda , gece gideceğiz. Baban uyuyor olacak. Korkma prenses.. “

“ Gece mi? Leo , saçmalama uyanırsa beni döverek öldürür. “  bunu gerçekten yapardı piç.

“ İtiraz istemiyorum küçüğüm , geliyorsun. Seni saat 1 de evden alacağım hazır ol. “

Leonard benim 2 yıldır sevgilim. 14 yaşımdan beri çıkıyordum onunla. Ve  beni 14 yaşımdan beri en az 5 defa aldattığına eminim. O da diğer erkekler gibi am düşkünü (Joseph :Dd) ve Leonard am düşkünlüğüne biraz erken başlamıştı sanki. Ama seviyordum onu gerçekten. Bu yüzden ona karşı hiçbir zaman sesim çıkmamıştır. Kaybetme korkusu.. Leonard’ı kaybedersem yalnız , kimsesiz , sevgiye aç kalırdım çünkü. Ama o hiçbir zaman beni sevmemiştir. Buna yemin edebilirim. Gözlerine baktığımda göremiyordum kendi gözlerimdeki aşkı. Aynı değildi. Sanki sadece hoşlantı , belki de daha azı. Ama olsun ben beklerdim. Onu seviyordum. İşte bu yüzden bu gün oraya gidecektim. Zaten gitmezsem Leonard beni fena döverdi. Evet , beni dövüyordu. Sert , sinirli , bağımlı ve sex düşkünü biriydi. Ama seviyordum işte.

-SAAT 1-

Üstüme sadece göğüslerimi kapatan bir büstiyer giymiştim. Altıma da kısacık , Leonard’ın en sevdiği , şortumu giymiştim. Hiçbir şey giymeseydim şu anki halimle bir farkı olmazdı cidden. Bir sex düşkünü karşısında böyle açık giyinmek pek de iyi bir fikir değildi doğrusu ama neyse. Ayaklarıma topuklularımı giydim ve aynaya baktım. Gerçekten güzel olmuştum. Leonard telefonumu çaldırdı ve anında aşağı indim. Beni gördüğünde dudaklarıma yapıştı ve kokumu içine çekti. Ah , o harikaydı. Onu istiyordum. Bel altımda hissettiğim bi anlık yanma hissinden dolayı ona daha çok sokuldum ve dudaklarını emerek karşılık verdim.

“ Harika olmuşsun.. Şimdi bin arabaya küçüğüm , gidiyoruz “ itiraz edebilecektim sanki.

“ Peki . “ arabaya bindim ve araba hareketlenmeye başladı. Koltuğun cebinden iki tane kimlik çıkardı ve birini bana uzattı.

“ Jessica bunlar bizim sahte kimliklerimiz. Gideceğimiz yerde bunlara ihtiyacımız olacak . Bundan sonra bana Tyler diyeceksin. “  dedi ve sırıttı. Kimliği elime aldım ve inceledim.

“ Maria mı? “  Maria ismini sevmezdim.

“ Evet Maria. Bana Leonard dersen cezanı en ağır şekilde çekersin hemde herkesin içinde. Anladın mı Mari? “ yutkundum. Başımı evet anlamında salladım.

“ Peki , bunlar ne için? “  gerçekten bunlar ne içindi?

“ Bara gideceğiz Mari , eğleneceğiz. Sana hayatını yaşatacağım. “

SatılıkWhere stories live. Discover now