Del 2 - det kom visst en till del

25 1 0
                                    

efter att Blejs, Chica och Etzer hade ätit upp tårtan som Etzer hade kämpat med  så chillade de i soffan, Etzer hade sin ena arm runt Chica och de njöt av varandras sällskap men Blejs satt och spelade Geometry Dash på typ hög volym. Hon spelade en bana som var för svår för henne så det var liksom början på samma låt om och om igen.
Chica tyckte att detta var störigt så hon slog till Blejs. Hårt. Blejs blev ledsen och satt tyst och hade astråkigt för att hon inte hade sin älskarinna med sig. Hon började tänka på Pärob men sen kom hon på att detta är en Etzica fanfic och att Päroblejs skrivandet sköts av Chica.

Ett ganska långt tag senare så reste sig Etzer upp och Chica gjorde detsamma. Etzer sa att han hade en överraskning åt Chica och att hon inte fick titta, han satte på en ögonbindel över hennes ögon och snart var de framme vid överraskningen. Chica kände lukten av popcorn och förstod att de var på en bio, hon undrade vilken film de skulle se. När de satt i biosalongen i de något obekväma biostolarna så småpratade Etzer och Chica lite medans Blejs satt raden ovanför och åt högljutt upp alla sina popcorn innan filmen ens hade börjat.

Lamporna släcktes och det blev tyst, det enda som hördes var Blejs som desperat letade i popcornbehållaren efter popcorn men inte hittade något. Etzer tog Chicas hand i mörkret och rodnade lite men det syntes inte för det var ju mörkt.  Filmen började och det var en ganska tråkig film så Chica och Etzer bestämde sig för att fördriva tiden mer lite hångellllll (neEJ SORRY CHICA). Sneaky Blejs hade också tråkigt så hon filmade Etzer och Chica och la upp det på sin Etzica kanal där hon bland annat har laddat upp " [song] Fun times and cheese balls - Blaze remix "

När filmen snart var slut och det var dags för ending scenen så åkte karaktärerna på ett tåg och då började Chica storgråta och än idag vet vi inte säkert varför hon gjorde det.

Utspruta ljuset - Etzica oneshotsWhere stories live. Discover now