Moon Night Club

1.6K 84 12
                                    


Kennedy ( stiuta ca Ashley )


Dupa cina, doar la sarutul ala stupid ma gandeam...bine, poate nu e chiar atat de stupid. 


Eu si Justin discutam diverse lucruri si chiar ma simteam comfortabil in preajma lui. Nu e o persoana atat de rea, dar asta nu inseamna ca mi-am schimbat parerea in ceea ce-l priveste.


Odata ajunsi acasa la el, ne-am spus noapte buna si fiecare ne-am indreptat spre dormitorul lui fara a mai spune un  cuvant. 


M-am asezat in pat si gandul mi-a sarit din nou la sarutul de astazi.  Nu pot sa ma opresc. Involuntar mi-am dus mana la gura, iar cu degetele imi atingeam usor buzele care nu de mult au fost atinse de Justin. 


Sa fiu sincera, imi lipseste senzatia...se simtea bine.


Mi-am alungat gandul. Daca se simte bine nu inseamna ca e si corect.

####################################################

Am coborat in living, m-am asezat pe canapea cu picioarele incrucisate si am deschis telefonul. Tot ceea ce imi aparea, erau poze cu mine si cu Justin. Ba chiar este si un gif pe Tumblr cu momentul in care ne-am sarutat. 


Ma intreb daca geamana mea ( Ashley ) a aflat .


" Hey." spune Justin si se aseaza langa mine. " Am incercat sa te sun, dar nu pot si telefonul il ai in mana. Ma ignori? "


La naiba!!


" Uhh.." ma balbaiam si dintr-o data mi-a venit o idee. " Mi-am schimbat numarul si am uitat sa iti spun. Scuze."  Mi-a luat telefonul din mana si a intrat la apleuri, introducand-usi numarul si apleandu-se. 


Cand m-a intrebat daca merg la o petrecere cu el, am acceptat. Nu am de gand sa il las sa mai faca vreo nebunie si sa se imbete iar. 


M-am dus in camera sa imi aleg cu ce sa ma imbrac, Chiar nu imi face placere sa fiu intr-un loc plin cu oameni care beau si se drogheaza. 


Am ales o rochie neagra, care imi arata putin fundul, dar trebuie sa imi amintesc ca acum nu sunt Kennedy, ci Ashley. 


Nu inteleg cum unii pot petrece atat de mult. Daca eram acasa probabil citeam o carte sau vizionam un serial ca Teen Wolf, Lucifer...dar nu am de ales. 


M-am uitat in oglinda si am observat ca Justin era in spatele meu si ma privea. S-a apropiat si si-a inconjurat bratele in jurul meu.In momentul ala ceva m-a facut sa tremur.  Mi-am ridicat privirea si i-am intalnit ochii caprui prin oglinda. 



Tinandu-si barbia pe umarul meu  a spus " Arati bine. " ii simteam respiratia calda pe gat. Ce am inceput sa simt, sincer nu pot sa explic. 


Mi-a dat drumul si ma privea intens.  


" Ne potrivim. " spune zambind aratand catre hainele noastre. M-a luat apoi de mana si am mers in garaj.


Ne-am urcat in masina si am vazut cativa saci pe bancheta din spate.


" Whoa, de atat are nevoie Khalil pentru o petrecere la el acasa? " am intrebat socata. Cred ca sacii sunt plini cu droguri. 


Justin a inceput sa rada.


" La el acasa?...Petrecerea e la un club de noapte." mi-a explicat entuziasmat. Nu am fost vreodata intr-un club de noapte.


Justin a virat la stanga, a parcat si am vazut ca suntem in fata localului care se numeste " MOON NIGHT CLUB " . Muzica rasuna, iar cativa tineri fumau afara. 


Cateva fete, au iesit din club si s-au impiedicat, iar nimeni nu le-a ajutat.


Bineinteles. E vorba doar de amuzament. Presupun ca asta ii place lui Ashley.


" Ok, hai sa terminam odata." am coborat din masina, mergand unul langa celalalt si am intrat inauntru.


Cred ca va fi o noapte interesanta.


____________________________


La insistenta voastra, am actualizat povestea. Sper sa va placa. :)

A, si am mai publicat inca o poveste. Se numeste Is He Real?! 

Treceti si pe acolo.

Bye!! 

Swap it Out ( TRADUSĂ)Where stories live. Discover now