She don't like the lights

2.6K 140 6
                                    

Kennedy ( acum stiuta ca Ashley)



Noaptea trecuta Ashley a continuat sa imi repete cine ii cine, sa imi dea numerele de telefon ale fiecaruia (Justin, Pattie, Chaz etc.) De asemenea mi-a aratat si niste poze dragute cu fratii lui Justin si bunicii lui.


Am impacheteat o multime de haine si truse de machiaj. Ashley mi-a spus sa imi cumpar alte haine in timp ce ma prefac ca sunt ea ( noi doua avem stiluri diferite de vestimentatie ).


Nu e nici o problema, am bani pentru asta. 



"Care a fost motivul din care v-ati certat?" m-am trezit intreband. Ashley s-a oprit din impachetat si mi-a raspuns.


"Ei bine, prima data Justin m-a dat la o parte din cauza muncii, apoi a filtrat cu chelnerita de la restaurant, a batut un baiat pentru ca statea prea aproape de mine, apoi ne-am certat din cauza lui Za si Khalil, cativa fani de ai lui ma urasc si am inceput sa zbier la el, desi nu era vina lui. Ne-am despartit o data, dar nu a durat decat o zi." a explicat ea. "Nici macar nu mi-a spus ca ma iubeste." a spus incet dorind ca eu sa nu aud acea parte.


Dar am auzit. 



Dimineata urmatoare, mi-a sunat alarma. Am apasat butonul de oprire si m-am ridicat din pat. Am mers in baie  si mi-am facut rutina de dimineata. 


Odata ce am terminat, m-am dus catre dulap si mi-am scos hainele cu care  ma voi  imbraca.

Mi-am coafat parul ca si Ashley si m-am machiat putin - gata.



Am intrat in bucatarie unde Ashley sorbea dintr-o cafea. Ea m-a remarcat si a inceput sa ma masoare, cu un ranjet pe fata.



"Te-ai imbracat bine. Exact ca si mine." a spus ea bucuroasa. I-am zambit putin apoi mi-am pus si eu o ceasca de cafea. 



"Oh, trebuie sa te dai cu asta." Ashley mi-a inmanat un balsam de buze rosu. Am arcuit o spranceana si apoi am aplicat balsamul pe buze.


"Perfect." 


"Multumesc sora mea mai mica." i-am spus zambind, iar ea si-a rotit ochii.  Da, sunt mai mare decat ea cu 2 minute, hehe. 


De fiecare data cand aduc vorba de asta, Ashley se enerveaza.



"A ajuns. Mult noroc, Kennedy." si-a deschis bratele si m-a imbratisat."Aminteste-ti, doar relaxeaza-te si totul va fi bine. Oh, apropo numele soferului este Gabe."


Am clatinat din cap si am iesit din apartament. 



Cand am ajuns, am lasat geamantanul jos, iar soferul mi-a deschis usa.



"Buna dimineata, domnisoara Ashley." Pentru un moment nu am stiut cu cine vorbeste, dar apoi mi-am amintit ca acum sunt Ashley.



Trebuie sa ma obisnuiesc cu asta. "'Neata, Gabe." am urcat in masina si am pornit spe aeroport. Cand voi ajunge, va trebui sa il intalnesc pe Justin, baiatul pe care il urasc, dar in momentul de fata sunt obligata sa ii fiu iubita.

Swap it Out ( TRADUSĂ)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum