part ten

2.2K 135 2
                                    

V minulém díle jste četli:

''Jen že sis u něj nechala sako, ale to, jak vidím, už máš'', řekl a podíval se na moji tašku u zdi, přes kterou je hozené sako.

''Donesl mi ho do práce'', řekla jsem a Andy převrátil oči. Už zase. Bože, co mu vadí?

''No nic, já jdu do pokoje. Lisso, chceš ukázat kde budeš spát?'', řekla jsem a šla si vzít ze země věci. Lissa kývla a šla si pro tašky. Andy se hned zvedl a s taškama jí pomohl. Uuu, jaký gentleman. Ukázala jsem Lisse pokoj, kam si může dát oblečení a takové. Potom jsem sama šla k sobě do pokoje.

Položila jsem si věci na stůl a sako, které mi dneska přinesl Louis, jsem si uklidila do skříně. Šla jsem do sprchy a umyla si vlasy. Oblékla jsem si bílé tričko s tygrem a šedé vzorkované legíny. Na vlasy jsem si dala ručníkový turban. V kuchni jsem si udělala sýrový popcorn, vzala si plechovku coca coly a šla zpátky do pokoje. Pustila jsem si poslední sérii seriálu Sex ve městě, jedla popcorn a pila coca colu. Prostě pohodovej odpočikovej večer. 

Druhý den, 5 hodin večer:

Pomalu jsem se začala chystat. Andy byl v práci, a tak jsem si přes celý byt pustila na notebooku písničky a běhala jsem po bytu. V pokoji jsem se oblékla. Dala jsem si černé legíny a béžový svetr.  V koupelně učesala a namalovala. Vlasy jsem měla umyté v obyčejném drdolu, ze kterého mi trčely vlasy. Ze skříně jsem vytáhla větší béžovou tašku. Dala jsem si do ní všechny potřebné věci. Na chodbě jsem si obula béžové boty na podpatku, dala si šátek a černý kabát.  

V 6 hodin někdo zazvonil. Je vážně přesný. Zkontrolovala jsem, jestli mám všechno a otevřela dveře. Před nimi stál usměvavý kluk v černém tričku a riflové bundě. Vlasy měl načesané nahoru a vypadal úžasně.

''Ahoj'', řekla jsem.

''Ahoj krásko'', řekl a já se usmála. 

''Sluší ti to, opět'', řekl. 

''Ve skládání komplimentů jsi vážně dobrý'', řekla jsem a Loui se uchechtl. 

''Můžeme?'', zeptal se s úsměvem a já kývla. Sešli jsme po schodech a šli ven. Nasedli jsme do Louiho auta. Bylo v něm teplo. Když nastartoval, začalo hrát rádio. No vlastně CDčko. Zrovna hrála písnička Look After You.

''Máš rád The Fray?'', zeptala jsem se.

''Jo, ty taky?'', řekl.

''Patří mezi mé nejoblíbenější interprety. A tohle je pro mě jejich nejlepší písnička'', řekla jsem. Loui se usmál. Přidal trošku na hlasitosti. Oba jsme si písničku potichu pobrukovali. Já vlastně ani nevím kam jedeme. Ale nebudu se ptát, stejně by mi to Loui neřekl.

Zjistila jsem to, až když zastavil před Londýnským okem.

''Máš ráda London Eye?'', zeptal se mě s úsměvem.

''Byla jsem tam jen 2x v životě, ale hrozně se mi to líbí. Ten výhled je úžasný'', řekla jsem, když jsme vystoupili z auta.

''Já jsem tam každý měsíc. Miluju prohlížet si Londýn takhle z vysoka'', řekl Louis. Usmála jsem se. Překvapilo mě, že v kabince, do které jsme vstoupili, nikdo nebyl. Potom Louis zavřel dveře.

''Počkej, ještě musí přijít paní, co to tady hlídá'', řekla jsem. Sise jsem tady naposledy byla před rokem a moc si to nepamatuju, ale tohle vím jistě.

''Nepřijde'', řekl a usmál se. Jak se mu to povedlo? To mu to jako dovolili? Ale nad představou, jak dává víc peněž jen za to, aby se mnou mohl být sám, jsem se musela usmát. Oba jsme si sedli na něco zakulaceného uprostřed kabinky. Nevím co to bylo, ale vím, že to bylo na sezení. Začali jsme si povídat a u toho nám potichu hrála hudba. Nevím to jistě, ale myslím, že minule nám hudba nehrála. Po chvilce jsme oba poznali, že jsme se rozjeli. Stoupli jsme si a šli ke kraji. Prohlíželi jsme si Londýn. Bylo to prostě dokonalý. Londýn je vážně krásné měso. Po chvilce šel Loui ke dveřím. Sledovala jsem co dělá. Z krabice vytáhnul láveh šampaňského a dvě skleničky. Usmála jsem se. Podal mi skleničku a nalil nám šampaňské.

''Na co si připijeme?'', zeptala jsem se.

''Na tenhle večer, který už nemůže být krásnější'', řekl Loui. Usmála jsem se. A určitě jsem se i začervenala. Znovu jsme si sedli a položili si skleničky vedle sebe. Povídali jsme si, smáli se. Začala hrát písnička I See Fire. Ed, miláček. 

''Tu písničku naprosto miluju'', řekla jsem. Loui si stoupl. Co to dělá? Natáhl ke mě ruku.

''Zatancuješ si se mnou?'', zeptal se.

''Já, je tu málo místa'', řekla jsem. Zatvářil se smutně.

''Ráda si zatancuju'', řekla jsem. Na tváři se mu zase objevil úsměv. Pomohl mi zvednout se. Položil mi ruce na záda a já mu je obmotala kolem krku. Povídali jsme si a já cítila Louisův horký dech. Byly jsme u sebe tak blízko.

''Co se stalo mezi Charliem a tou jeho, jak se jmenuje..''         

''Lissa'', pomohla jsem mu. 

''Jo, Lissou. Oni už spolu nejsou?'', zeptal se. Zakroutila jsem hlavou. 

''Hrozně se pohádali a Charlie ji vyhodil z bytu. Teď spí u nás a hledá si byt'', vysvětlila jsem. Kývl. Dál jsme si povídali, o všech různých věcech. Sklopila jsem hlavu a dívala jsem se na výhled. Po chvilce mi Loui prsty hlavu zvedl. 

''Maggie, já.. mně..''. Co mi chce říct? 

''Je mi s tebou strašně dobře Magg'', řekl. 

''Mě s tebou taky Tommo'', řekla jsem. Usmál se. Vzpomněla jsem si na to, jak mi řekl, že mu přijde roztomilý, když mu řeknu Tommo. 

''Něco mě k tobě táhne. Nevím co to je. A vím že je to šílený, když se známe tak krátce. Ale, nějak.. nějak bez tebe nemůžu být'', díval se mi přímo do očí. Důklavně jsem poslouchala každičké jeho slovo. 

''Už v první moment, co jsem tě viděl, co jsi na mě promluvila, jsem se do tebe zamiloval. Nevěřil jsem na lásku na první pohled, ale ty jsi mě přesvědčila, že existuje'', řekl. Ty slova, které mi právě řekl. Já, jsem zaskočená. Ale příjemně, samozřejmě že příjemně! Bože! Už dlouho jsem se s nikým takhle necítila. Takhle skvěle. 

''Louisi, já.. nevím co na to říct'', vydechla jsem. V jeho očích jsem viděla paniku, pochopil to špatně? Sakra, ne, tak jsem to nemyslela. Nevěděla jsem, co udělat. Stoupla jsem si na špičky a políbila ho. Krátce a znovu si stoupla dolů. Nečekal to, poznala jsem to. Usmál se a rukou mi zajel do vlasů. Nahlonil se ke mě a přitiskl svoje rty na ty mé. Po chvíli jeho jazyk vnikl do mé pusy. Jeho horký dech. Soustředila jsem se jen na jeho ústa.

Ty slova, které mi před tím řekl. Po dlouhé době jsem se pro někoho cítila důležitá. Nějak bez tebe nemůžu být . Vím, že bych s tím možná měla skončit. Vím, že je to asi rychlé. A nechci být zase zklamaná. Ale já chci být s Louisem. Chci. 

Girlfriend Or Whore?Where stories live. Discover now