Capitolul 2:Intalnirea surpiza

21 1 0
                                    

Am reusit sa imi bag toate boarfele in muctul sertaras. Dupa reusita mea, imi fac un dus rapid, ma schimb in pijamale, si cobor in bucatarie.Incep sa gatesc ce stiu eu mai bine. Im era o foame de lup, ca as fii mancat orice mi se dadea. Fac vreo trei portii generoase de spaghete cu fructe de mare si un pui umplut la cuptor. Manarurile le las in cuptorul aragazului ca sa ramana calde pentru cine mai vrea sa se serveasca. Urc in camera mea si adorm fara sa vreau in patul moale. Aud un zgomot venit din holul de la intrare in casa. Ma culc la loc, pentru ca cel mai probabil e piciul. Adorm, insa ma trezesc repede, caci ma tot manca fata....ceva neobisbuit... . Ma duc la baia de la acela si etaj si ma uit in oglinda. Nu am nimic pe fata, nu sunt rosie, nu nimic. Poate ca mi s-a parut. Ma intorc in camera mea. Nu intru bine pe usa ca sunt izbita de perete de catre un baiat mai inalt si mai solid decat mine.

-Andy? Intreaba el.

Nu-i pot vedea fata datorita intunericului din camera, insa vocea imi este foarte familiara. Si doar prietenii buni sau unii colegi ma strigau ,,Andy,,.Deci il cunosc, da' nu prea.

-Da? Eu sunt. Tu cine esti?

-Marius...

-Ai idee cati de !Marius cunosc?

-Ai dreptate...

Atunci isi apropie fata de a mea, reusind sa ii vad trasaturile fetei.

-Ce faci aici? Ma intreaba pe un ton agresiv

-Chiar vrei sa stii?

-Da!

-Detaliat?

-Da!

-Nu am mai venit la scoala in ultimele saptamani pentru ca parintii m-au data afara. De ce? Pentru ca am fost violata, insa ei cred ca am facut-o din proprie vointa. Parintii mei le-au spu celorlalte rude ca daca ma adaposteste vreunul rupe legatura cu ei. Asa am ajuns sa fiu castigata de fratele tau la barbut....

-Si n-ai facut-o din proprie vointa?

-Nu!Nromal ca nu! Doar nu ma duceam eu la trei tipi de 30 de ani sa le spu:,,Heeeeey, ia uitati, vreau sa ma niho-niho la coltul blocului astuia !

-Da...Ai dreptate..De asta nu te dcred in stare....

Isi slabeste stransoare antebratului cu care imi tinea captiv gatul.

-Iti este foame?

-Da....

-Hai sa mananci...

mi-a luat-o inainte, in jos pe scari. Nu credeam ca o sa imi mai vad vreodata vreunul din colegi. Si iata ca fix pe ala pe care ,,il iubesc,, cel mai mult il intalnis. Mai trebe sa impart si camera cu el....

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 15, 2013 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

O miza mare la Barbut....Where stories live. Discover now