Steeds meer hints van b

14 0 0
                                    

Er gebeurde iets wat ik niet zou verwachten, eerst die staar en toen die knipoog, en nu dit. Hij kwam naast me fietsen, maar ik viel bijna om, en toen pakte die me hand. Zo zijn we de laatste 100 meter, wat voelde als 10 meter omdat ik zo zenuwachtig werd, doorgefietst naar mijn huis.
Toen we eenmaal aankwamen bij mijn huis, liet ik iedereen naar binnen.

*Ping-Ping* BERICHT VAN MAMA
Mama:"hey schat, hoe gaat alles daar? Ik was benieuwd wanneer je weer hier heen kwam? X"

Als laatste ging boyyd door de deur en hij sloeg me zachtjes op me reet, auwaaj zei ik op een manier dat me stem helemaal oversloeg, we lachten allebei en hij keek me zo lief aan. Toen liep hij langs me en sloeg ik hem terug op ze reed. Hij keek naar achter gaf me weer zo'n soepele knipoog en liep door. Ik voelde een tinteling in me buik.

ik:"hey mam, jaa gaat goed hier, ik kom dit weekend naar je toe denk ik we appen nog wel even! 😘"
*pong* BERICHT VERZONDEN

We liepen naar boven en jasmijn en linde hadden alvast glazen gepakt, en toen gingen we weer verder tappen. Maar we hadden nog maar 1 fles dus ik had batraman even gebeld. En daarmee ging ik meeten op een schoolpleintje om kwart over 1. Ik, ik ging samen met...boyyd! Hij stelde voor om mee te gaan. Eva wilde ook mee maar die zei:"ga maar met ze tweeën, met een knipoog erbij."
Het was 1 uur, we besloten om nu alvast te gaan dat we sws op tijd waren. We stappen op de fiets maar boyyd is echt zo dronken dat hij ze sleutel er niet in krijgt. Ik loop naar hem toe om hem te helpen en ik unlock het slot terwijl die achter me staat. Hij verluisterd zachtjes in me oor:"dankjewel knapperd." Waarna ik me snel om draai, en roze bloos.We fietsen naar het schoolpleintje, en zijn daar al om 5 over 1. We gaan zitten op het muurtje en gaan wachten op batraman. We beginnen een beetje een sirieus gesprek te voeren, terwijl hij me steeds zit te scannen, en ik hem ook. Maar dan kijkt hij me recht in me ogen aan, en valt het gesprek stil. Hij pakt me hand die erg dichtbij hem ligt en trekt mij naar hem toe.
Ik denk in mezelf: is dit echt wat er nu gebeurd? Of is dit een droom? Het gaat nu gebeuren, oke concentreer je en verleid hem.
Zijn knalgroene ogen zijn zo mooi. We komen steeds dichter bij elkaar. Vervolgens legt hij zijn hand op mijn wang, streelt door naar mijn kaak, en dan naar mijn nek en trekt me zachtjes naar hem toe. Het moment is daar
Het gaat echt nu gebeuren, hij is zo knap, maar ik ben dronken, straks, straks gaat het mis
Voordat ik het me besef raken zijn lippen de mijne en vormt het zich een zachte kus, totdat ik ineens links van me een auto aan hoor rijden en opschrik in zijn armen.
Batraman... dit lijkt net een film, het perfecte moment werd verpest.
Maarja goed we nemen de flessen aan en betalen.
Als batraman eenmaal wegrijd loop ik naar boyyd toe
Oke ies, nu of nooit, heb de ballen om op hem af te lopen en hem te zoenen!
Ik loop op hem af, het is steeds dichterbij en hij pakt me zachtjes vast en hij drukt zijn lippen zachtjes op de mijne. Het bleef bij een kus, maar de vonkjes waren te voelen in mijn buik, en lippen natuurlijk. We pakken onze fiets en fietsen terug naar mijn huis.

Vandaag was de dag datWhere stories live. Discover now