Grootste schrok ooit

19 0 0
                                    

Als ik eenmaal de trap afloop en me wil vasthouden aan de leuning grijp ik mis, leuning kapot... Dan kijk ik om me heen, en besef ik het me pas. Ik weet niet wat ik moet denken. Me hele huis ligt onder de zooi en drank, sigaretten en joints. Wa, wat, wa? Ik, ik kan het me echt niet beseffen, wat is er gebeurd? Er ligt zelfs kots op de grond, het stinkt, overal. Wat moet ik doen? Ik ren me hele huis door, vervolgens tref ik eva, lisa, thomas en nog een 2 jongens die ik niet ken aan in me broer zijn kamer, die ook helemaal over hoop is gehaald. Ik sta met me rug tegen de muur aan en zak langzaam naar beneden tot in me kuiten. Ik denk in mezelf: waar zijn me ouders? Waar is me brAAH!! Ik hoor een sleutel in het sleutelgat, en ik zie alles voor me voorbijflitsen, tot dat ik vervolgens iets hoor vallen. Het was de post... Me hart klopt zo hard. Ik ga vervolgens verder me huis checken.
Als ik eenmaal boven aankom ligt er iemand in m'n wc op de bril te slapen, terwijl er kots in de wc ligt. Ik spoel snel door en dauw voor de gein en ze karma de wc borstel in ze gezicht. Daarna loop ik door naar me vaders kamer, gelukkig ligt daar niemand. Ik check nog even de rest van het huis en er lag iemand te tukken op de eettafel? Ik maak snel eva en lisa wakker en vraag wat er is gebeurd gister. Lisa had echt veel te veel gedronken, dus ik gaf er een glas water en ze begon zo te kotsen. Met eva ging het wel goed ondanks ze een beetje hoofdpijn had. Ze legde me uit wat er allemaal was gebeurd.
Eva: "we waren gisteravond naar Mequire gegaan en we begonnen daar met drinken. Alleen Mequire ze ouders kwamen toen thuis dus toen moesten we snel weg. Maar iedereen was al pittig aangeschoten, toen zijn we naar Lets Get Down gegaan. Daar hebben we allemaal mensen leren kennen. En toen hebben we daar een paar flessen gehaald, en iemand had iets in jou drankje gedaan. Jij begon daar helemaal op te trippen. Alleen rond 5 uur ging lets get down sluiten, en wilde we een afterparty houden. En toen heb jij voorgesteld om het bij jou thuis te doen."
Ik:"huh heb ik dat voorgesteld? En wie heeft wat in mijn drankje gedaan? En huh?"
Eva:"rustig ies, ja je zei:"ik ben home alone dus doe het maar bij mij!" Je was er sterk van overtuigd en ik vroeg aan jou of het wel slim was, en toen zei jij:" ja, ja, ja het is goed!" Ik weet alleen niet wie iets in jou drankje had gedaan. Maar we zijn toen vervolgens naar jou huis gegaan en jij voelde je echt niet goed en je zag helemaal wit. Dus toen we bij jou thuis aankwamen hebben we je in je bed gelegd. Toen heb ik je even omgekleed en je make-up eraf gehaald enzo. En toen zijn wij doorgegaan met tappen. Alleen een paar mensen hebben gekotst."
Ik:"zo raar dat ik me niks meer kan herinneren, maar ik weet niet hoelaat me ouders thuiskomen en me broer."
Eva:" ja, snap ik! Oke ies, laten we iedereen wakker maken en zeggen dat ze allemaal moet helpen met opruimen."
Ik:" ja, dat doen we!"
Vervolgens maken we iedereen wakker. Ik ging even bij Lisa kijken, want het ging niet helemaal goed met haar. Ik heb haar even geholpen, en toen is ze weer opgeknapt. Alleen ik ben nog steeds in mezelf vaag aan het denken dat ik me echt niks meer kan herinneren. Wie heeft er ingodsnaam iets in mijn drankje gedaan, dat kan je toch niet maken?!
Maarja laten we maar gaan opruimen.
Even later moest ik nog wat dingen repareren want die waren kapot. Eva, Thomas, Mequire en ik waren nog bij mij thuis. We hebben de andere naar huis gestuurd en iemand heeft lisa meegenomen op de scooter en naar huis gebracht.
Toen zijn wij met ze 4tjes de lege kratten en lege flessen naar de albert heijn gaan brengen, en hebben we daar een ontbijtje van gehaald.

Vandaag was de dag datWhere stories live. Discover now