Ares

364 29 1
                                    

Ares fiul lui Zeus si al Herei cu toate aceste era disprețuit de părinți lui si Zei . Din cauza caracterului lui violent in numeroase mituri zeul apare înfrânt el find simbolul războiului brutal

Civilizația -Grecia
Tata - Zeus
Mama- Hera
Frați- Hebe , Hefaitos ,Elethya
Simboluri - Vulturul , Caine , Sulița
Ares in greaca veche însemna absolut si literalmente "bătălie " El era zeul războiului , in mitologia greaca !

Se număra printre cei 12 zei mari Olimpului ! In Grecia antica , el reprezenta aspectul fizic , violent si neinblanzit , in contrast cu sora Atena ale cărui funcții , zeița a intelepciuni includ strategiile militare si capacitatea de a administra ...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Se număra printre cei 12 zei mari Olimpului !
In Grecia antica , el reprezenta aspectul fizic , violent si neinblanzit , in contrast cu sora Atena ale cărui funcții , zeița a intelepciuni includ strategiile militare si capacitatea de a administra cu succes o armata !
In războiul troian la care participa , luptând alături de Hector ! El e rănit de Diomede cu ajutorul Atenei ! Si silit sa o ia la fuga ,  când sare in ajutorul fiului sau care avea sa fie ucis de Heracles , ares este de asemenea rănit de către erou , si silit sa se retragă la fel . Zeul trebuie sa îndure uciderea ficei sale , Penthesilea fara sa poată face nimic !
De numele lui Ares este legat si aeropagul Colina unde la Atena era locul unde se judecau crimele de natura religioasă !
La romani Ares era identificat cu zeul marte !

Zei Olimpului si titani Where stories live. Discover now