Drumetie

7 1 0
                                    


25.07.2016.

Draga dragule,

Scuze ca nu ti-am mai scris de doua zile. Am fost intr-o drumetie pe munte si nu am avut semnal sa iti scriu. Stii si tu cum e atunci cand plec departe.

Ce mai faci? Mi-a fost dor sa iti scriu! Tu cum esti? Iti e dor de ceva? Mie imi e dor sa iti povestesc pe unde am fost si ce am facut. Nu in felul de a ma increde, in felul de a povesti ceva, iar tu sa te bucuri pentru mine. Am vazut peisaje de vis, rupte dintr-un film. Am ajuns pe plaiul muntelui de unde am putut vedea toata lumea. Pentru prima data, am mancat afine culese de mine. Da stiu, ciudat. Am facut o gramada de poze pe care as vrea sa ti le arat, dar nu pot.

Vreau sa iti recunosc ca in tot acest timp cat am fost plecata, am stat cu gandul numai la tine. Imi imaginam cum ar fi fost daca erai acolo. E inca dor acolo in suflet ce nu imi da pace si nu simt ca mi-ar da liniste prea curand.

Iti mai aduci aminte? Si noi am fost la munte, unde mi-ai aratat locuri noi si superbe de admirat. A fost asa superba acea zi petrecuta de mana cu tine. Daca as putea sa mai traiesc asa momente alaturi de sufletul tau, nu as vrea ca aceastea sa vina dupa o iertare. As vrea sa fie momente pure, exact cum au fost, cu iubire, cu vorbe dulci de copil, cu certuri mici la care ne impacam mereu dupa ora 12 noaptea, cu atingeri delicate, cu emotii si fiori, cu imbratisari lungi si pupici pe frunte, cu saruturi dulci care ma faceau sa nu mai vreau sa plec de langa tine. Nimic nu e mai frumos ca atunci cand cineva te iubeste pentru simplul fapt ca existi!

Cum de trece timpul atat de repede si de frumos pe langa tine cand iubesti? Cum de trece timpul atat de incet pe langa tine cand nu iubesti?

Cu drag,

draga ta

                                                                                                                           draga ta

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Draga dragule...Where stories live. Discover now