Inceputul

30 1 1
                                    

19.07.2016.

Draga dragule,

Am ales sa scriu aceste randuri pentru simplul fapt de a ma elibera de greutatile de pe suflet. Recunosc, scriu cu lacrimi in ochi, de fericire, de tristete... nu imi dau seama inca ! Fericire... poate pentru ca ma bucur ca am simtit atat de multe sentimente frumoase, de neuitat... UNICE langa o persoana atat de minunata ca tine. Nimeni nu m-a facut sa simt asta pana acum si probabil nimeni nu ma va mai face. Tristete... poate pentru ca nu ma vei mai face sa radiez.

Dupa dezamagirea pe care mi-ai adus-o in suflet, dupa ce mi-ai promis ca nu vei pleca, nu mai sunt eu.

Imi e dor de tine! De noi! Noi doi!...

Si acum astept cu nerabdare sa te intreb daca esti bine, astfel pot sa imi alin sufletul cu vocea sau cu mesajul primit. "Iti scriam pentru ca imi era dor te tine. Dar, uneori, taceam pentru ca asteptam sa iti fie si tie dor." In visele mele esti, si acum, nelipsit. Incercam sa te surprind placut de fiecare data cand privirile noastre se intalneau si asteptam cu nerabdare o imbratisare care imi mangaia sufletul. Ai observat cat de bine se imbina corpurile noastre intr-o imbratisare?

Astept sa-mi scrii, cu toate ca aceasta scrisoare nu va ajunge niciodata la tine.

Cu drag,

draga ta

                                                                                                                                                           draga ta

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Draga dragule...Where stories live. Discover now