43-your love isn't fair

6.4K 602 120
                                    


Κεφάλαιο 43

«Κορίτσι μου έλα να βάλεις μια μπουκιά στο στόμα σου! Δυο μέρες τώρα δεν έχεις φάει τίποτα!» μάλωσε τρυφερά τη Νανσυ ο κυρ Μιχάλης

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

«Κορίτσι μου έλα να βάλεις μια μπουκιά στο στόμα σου! Δυο μέρες τώρα δεν έχεις φάει τίποτα!» μάλωσε τρυφερά τη Νανσυ ο κυρ Μιχάλης.

«Δεν μπορώ παππού, δεν κατεβαίνει τίποτα κατω» του απάντησε εκείνη με μισή καρδιά.

«Μίλησε μου κορίτσι μου... Τι έγινε; Από το πρωί δεν μπορεί να σου πάρει κανείς κουβέντα...» της είπε ο παππούς της μην αντέχοντας να τη βλέπει να βασανίζεται.

«Φεύγει... Με πήρε η Άννα πριν από λίγο και μου είπε πως φεύγει... πάει λέει στη Θεσσαλονίκη να αναλάβει μια δουλειά για τον πατέρα του. Τον έχασα...» του είπε με αλλοιωμένη από τον πόνο φωνή η Νανσυ χωρίς να μπορεί να ελέγξει τα δάκρυα της.

«Κόρη μου πρέπει να γυρίσεις πίσω και να του μιλήσεις! Αν όντως σε αγαπάει το παλικάρι, τότε βιώνει κόλαση μακριά σου τώρα... Δεν ήταν τρόπος αυτός που τον άφησες, χωρίς να του πεις την αλήθεια. Μαζί έπρεπε να παλεύετε τώρα κι όχι να μαραζώνετε και οι δυο μακριά ο ένας από τον άλλο! Αχ αυτή η γενιά σας! Εμείς παλεύαμε να είμαστε ελεύθεροι να λέμε την αλήθεια κι εσείς κρύβεστε πίσω από ψέματα γιατί δειλιάζετε τη σωστή στιγμή! Σήκω, πλύσου, ντύσου κι έλα να φας! Η επόμενη πτήση για Αθήνα φεύγει σε τέσσερις ώρες και σου έχω βγάλει ήδη εισιτήριο» της είπε ο παππούς της κι έσπρωξε προς το μέρος της ένα πιάτο με φαγητό.

«Παππού τι έκανες;» τον ρώτησε σοκαρισμένη η Νανσυ ενώ αμέσως χώθηκε μέσα στη ζεστή αγκαλιά του.

«Σου δίνω την ευκαιρία να πας να τον βρεις. Σου έκλεισα την απευθείας πτήση για να μην χάσεις άλλο χρόνο. Ένα πράγμα θέλω μόνο να μου υποσχεθείς!» της είπε χαϊδεύοντας της τα μαλλιά.

«Πες μου παππού» του είπε σκουπίζοντας τα μάτια της και ρουφώντας τη μύτη της.

«Δε θα ξαναδειλιάσεις ποτέ μπροστά στον έρωτα και την αγάπη! Ό,τι θες, ό,τι σε τρομάζει, ό,τι δε σου αρέσει θα το λες! Θα το λες και θα το λύνετε μαζί! Ο,τι πρόβλημα κι αν σας χτυπήσει την πόρτα μαζί θα τη βρίσκετε την άκρη!» της είπε με αυστηρό ύφος μα η ματιά του έσταζε γλύκα κι αγάπη για το μικρό κορίτσι που είχε στην αγκαλιά του και πονούσε η καρδιά του να το βλέπει στεναχωρημένο τόσες μέρες.

Τα βέλη του ΈρωταWhere stories live. Discover now