Capitolul 17 ... Mi-a fost dor de tine .

568 21 7
                                    

Țin să vă anunț că * , * capitolul acesta este cam .... ciudat .

Lectură plăcută :*

Dimineața când m-am trezit Zayn dormea ca un îngeraș pe mine . Eram fericită că în sfârșit stătea cu mine , de multe ori mă trezeam fără trupul lui cu mine în pat , dar de data asta simt altceva ... fericirea .. ar fi frumos să mă trezesc diminețile cu el și cu fetița noastră . Evident asta doar dacă vom putea fi mai serioși . Relația asta pentru mine înseamnă mult , probabil și pentru Zayn .

Așa acum să revim ... m-am ridicat cam încet și m-am îndreptat spre baie și mi-am făcut rutina . Mi-am ales ceva haine de îmbrăcat pentru școală . Am optat pentru o pereche de pantaloni scurți , un tricou pe care scria : „ I need your love ”. Și niște opincuțe . Am văzut că încet Zayn deschide ochii și mă vede lângă pat uitându-mă la el zâmbind .

-Lola .. , cât e ora ? * mă întreabă Zayn sărutându-mă pe buze *

-Păi e 07:30 știi .. avem ore și na .. * spun și îi mângâi fața perfectă *

-Okay , deci mă duc să mă schimb .. te iubesc . * spune și plecă în baie *

Deci el mă iubește „ Awww ” . Okay știu că mă iubește și eu îl iubesc , dar de data asta chiar vreau să știu ce s-a întâmplat cu Sarah și el , poate știu și eu ... sau nu .. Lola nu fi proastă Zayn nu s-ar fi culcat cu nemernica aceea .

******

Era atât de plictisitor la școală , nu prea făceai cine știe ce , dar la școală partea bună e că îl văd pe Zayn . Evident la mine săp vorbească cu mine ceva nu a venit . Putea măcar să îmi spună cu : „bună ” . Dar nici atât . Normal că sunt supărată pe el , dar mai bine să las orgoliul deoparte . Sunt conștientă la nici un mesaj nu mi-a trimis sau măcar să vină la mine să mă sărute .. parcă nu suntem un cuplu , oare ar trebui să merg eu la el ?

În fine ... poate ar trebui să mă duc eu la el și să îi dau o palmă , dar înainte trebuie să mă duc să îmi iau prânzul .

M-am așezat la o masă cu Selena , Matt și Troy . Ei erau foarte bucuroși dar eu nu , nu m-am atins de mâncare , era cu ochii pe Zayn care stătea lângă Sarah , Harry și Niall . Râdeau , în schimb eu eram tristă . Mă holbam practic la Zayn ... părea atât de vesel dar ochii lui i-au întâlnit pe ai mei . Eram tristă , lacrimile îm stăpâneau să nu curgă , dar când Zayn s-a ridicat de la masă venind spre mine , am șoptit . : „ scuzați-mă ” apoi m-am ridicat și am fugit la baie pentru a mp șterge .

De ce e atât de complicat ? Într-un moment te iubește , într-unul te uită . Nu îl mai înțeleg pe Zayn . S-a schimbat și cred că știu de ce . Poate are o relație ascunsă cu Sarah și acum nu mai are nevoie de mine .

Am intrat în baie și  mi-am șters lacrimile . Telefonul mi-a vibrat și am observat că e un mesaj .

De la Zayn : „Ce dracu , e neregulă cu tine ? ” .

Poftim ? De când vorbește el așa cu mine ? Vreau să aflu ce s-a întâmplat la petrecerea lui Harry .

Am încercat să îi trimit un mesaj , prin suspinele mele .

Pentru Zayn : „ Să nu mă mai cauți . ” .

Astea au fost ultimele mele cuvinte cu el .

***

Zayn P.O.V.

Nu înțeleg ce are Lola cu mine , evident dacă ar fi aflat cred nu mai vroia să vorbească cu mine dar sper că nu a aflat ce s-a întâmplat la petrecerea lui Harry . Ei bine totul a început când am ajuns acolo , multă băutură , prea mulți bețivi dar nu aveam nici o îndoială , am luat chiar eu din băutura aceea roșie tare și am înghițit-o prea repede . Simțeam cu camera se învârte cu mine și nu mai aveam cu să găsesc ieșirea . Am observat-o prin ceață pe Sarah care încerca să mă sărute . M-am opus , credeam că e Lola . Săruturile ei m-au adus într-un pat cu ea . Mă făcea să mă simt în al 9-lea cer . Ei bine până când m-am trezit gol în pat cu ea . Era foarte bucuroasă . Așa că de aici a început totul . Știu că în noaptea aceea am plecat la Lola acasă . Dar nu vreau să îmi aduc aminte ce e în sufletul lui Lola .

Colegul ...Where stories live. Discover now