7.časť

223 13 6
                                    

,,Ahoj kráska. Od včera na teba neviem prestať myslieť. Cítil som sa stebou veľmi dobre. Nezašli by sme niekam?"..Justin.

,,Óóó môôôj bože, on mi napísal! Áno,ďakujem ti bože" začala som kričať na celý dom ako zmyslov zbavená. Okamžite som mu odpísala.

,,Ahoj, som arda že si sa ozval jasné, rada sa stretnem. Môžme si ísť niekam sadnúť" sms odoslaná.

,,Dobre, tak o 20:00 na námestí"

Tešila som sa malé dieťa. Bolo asi pól šiestej, teda pravý čas na to, aby som si aspoň vybrala oblečenie. Chcela som si obliecť niečo sexy. Nakoniec som si dala čierne tričko na ramienka, do ktorého som si zapravila krajkovú sukňu a doladila som to čiernymi lodičkami.

Vlasy som si rozpustila a spravila som si vlnky. Mejkap som si dala jemný, očnú linku, špirálu a lesk na pery.

Ešte som mala asi pól hodinku čas, tak som išla na Facebook a napísala som to Alex. Tá mi odpísala aby som si to užila. Nech už to myslela akokoľvek, poďakovala som jej.

Na námestie som prišla o 10 minút skôr, tak som ešte čakala. Bála som sa že nepríde, hlavou mi vírili kopa myšlienok, ale snažila som sa zostať kľudná. Zrazu mi niekto zozadu dal ruky na oči a pošuškal mi do ucha ,,Hádaj kto som?"

Na tvári sa mi objavil úsmev.

,,No ahoj" som rád že ťa vidím, vyzeráš úžasne" povedal mi.

,,Ehmm, tak ďakujem, aj tebe to pristane" opätovala som mu kompliment.

Išli sme si sadnúť do cafee clubu kde sme si dali horúcu čokoládu. Celú dobu sa na mňa díval, a potmehútsky usmieval. Bohvie čo mu vtedy prebiehalo v hlave. Stále sme sa mali o čom rozprávať, bolo nám spolu super. Strašne rýchlo ubehli 2 hodiny..akokeby sme tam sedeli 15 minút. Bol čas ísť domov. Povedala som že mi bolo s ním fajn a že už budem musieť ísť. Nenechal ma dohovoriť a povedal že ma pozýva ku nemu. Nevedela som čo povedať, tak som sa len usmiala a išla som za ním...

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 24, 2013 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Story about (un) happy love ...Where stories live. Discover now