2.časť

331 8 1
                                    

-Párty,párty...opakovala som si v hlave, premýšľajúc čo si na seba oblečiem. Rozhodovala som sa  mezi čierno-bielymi minišatami  alebo bielym overalom. Nakoniec som si vybrala šaty.

Cítila som sa v nich veľmi pohodlne, boli z veľmi dobrého materiálu. Premiestnila som sa do kúpeľne kde som si dala ľahký make-up, špirálu a linku. Vlasy som si nechala rozpustené a jemne som si ich natočila. Vyzeralo to celkom dobre.

Čas plynul veľmi rýchlo, a ani som sa nenazdala a bolo skoro sedem hodín. V predsieni som si obula moje obľúbené lodičky na stredne vysokom opätku, vzala som si kabelku a akonáhle som vyšla z domu, vytáčala som Alexine číslo..

-No ahoj, kde ma počkáš?

-Môžeme sa stretnúť pri tom našom obľúbenom butiku, veď potom to budeme mať kúsok.

-Dobre dohodnuté, za 10 min. som tam.

Už z diaľky som videla ako mi Alex kýva.

-No čáu, wáw vyzeráš super!" povedala mi.

-Ale Alex, prestaň, aj tebe to veľmi pristane" reagovala som. Mala na sebe červenú košelu, bielu sukňu a biele lodičky.

-Tak poďme" povedala som a išli sme smerom na párty.

Už z diaľky bolo počuť hlasnú hudbu. Táto super akcia bola v jednej vile, kde býva náš kamarát. Dom mal viac ako 15 izieb, obrovskú obývačku, vo veľkosti nášho bytu, krásnu záhradu s bazénom.

Vysnívaný dom.

Vošli sme dnu, a už z predodverí sme videli ľudí, ktorý sa úžasne zabávali. Našli sme si voľnú sedačku, a pohodlne sme sa usadili. Alex šla doniesť niečo na pitie, a ja som sa obzerala navôkol mňa. Zrazu som zazrela ako sa na mňa niekto díva....

Story about (un) happy love ...Where stories live. Discover now