Κεφάλαιο 2

11.2K 620 8
                                    

"δεν πειράζει τον συνήθισα!αν θες κάτι να πιεις πάρε από το ψυγείο " είπα και χαμογέλασα, πήρα το μπόλ και ανέβηκα την σκάλα, μπήκα στο δωμάτιο και βρήκα την Σοφία με το λαπτοπ αγκαλιά..
"ναι...μπας και ενοχλώ?" με κοίταξε και μετά ξανά κοίταξε το λαπτοπ "έβαλες κωδικό?" με ρώτησε "ναι...ο αδερφός μου το έπαιρνε όταν ελυπα" εξήγησα και κάθισα δίπλα της...
"α.." ήταν το μόνο που είπε, το άνοιξα και ξεκινήσαμε την ταινία
"αχ...Κριστιαν" Η Σοφία αναστεναξε
Την κοίταξα " θέλω να μου πεις την αλήθεια... Σε βαράνε και δεν μου το λες... Έλα πες το μην ντρέπεσαι! "
" χα χα... Εμένα όχι... Εσένα μήπως?τέλος πάντων σταματά την θέλω να πάω στο μπάνιο! " μου είπε και με έσπρωξε "εεεεε!!"
Άργουσε αρκετά, κάθισα κάνα πεντάλεπτο και ανησύχησα, μόλις πήγα να σηκωθώ μπήκε μέσα, το πρόσωπο της ήταν κόκκινο... Τι φάση ?όπα... Όχι!
"δεν έκανες τπτ με τον Αντώνη έτσι?" την ρώτησα και περίμενα με ανυπομονησία να ακούσω το όχι,τεντωσα τα αυτιά μου και πήγα πιο κοντά "όχι.."
"ουφ.." " με τον Άγγελο έκανα! "
Πριν προλάβω να ανακουφιστω μου το πέταξε στην μούρη "ΤΙΙΙΙ ?Τι εννοείς με το έκανα?"
"να...θα βγούμε.."
"και...και γιατί είσαι κόκκινη ?"
"δεν ξέρω αυτός κάτι μου έκανε...ο τρόπος μου μου μίλησε, που με φίλησε, που με κόλλησε στον τοίχο!"
"Ε?" είχα μείνει με ανοιχτό το στόμα "δεν ήθελες τον αδερφό μου?" την ρώτησα "ποιον?α...ναι τον αδερφό σου!μάλλον..."

Τελειώσαμε την ταινία και πήγε σπίτι, βγήκα από το δωμάτιο και πήγα στο μπάνιο, μπήκα μέσα και έκανα ένα ντους που εξελίχθηκε σε μπάνιο...
Αχ πραγματικά χαλάρωσα, τύλιξα το σώμα μου με την πετσέτα και τα μαλλιά μου τα σκουπησα με μια μικρή... Τα στέγνωσα και άνοιξα την πόρτα "ωχ!" μου ξέφυγε ένα επιφώνημα πριν πρόλαβω να κλείσω το στόμα μου με τα χέρια μου "με τρόμαξες!" μου είπε ο Άγγελος
"σύ...συγνώμη...απλά...νόμιζα ότι είχες φύγει!" απολογήθηκα
"όχι...εντάξει δεν.."
"ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΑΝΤΕ!" ο Αντώνης του φώναξε από το δωμάτιο και κάπου εδώ συνειδητοποιω ότι είμαι με την πετσέτα μπροστά του.. ΟΜΓ! Ξανά έπιασα το πρόσωπο μου, ήμουν σίγουρη ότι κόκκινησα "καλύτερα να μπεις και να γυρίσεις γρήγορα.." τον διέταξα, πήγα να φύγω, έκανα δεξιά και έκανε και εκείνος, έκανα αριστερά και έκανε και εκείνος "θα πάω δεξιά και εσύ αριστερά" μου είπε, πήγα αριστερά και πήγα γρήγορα στο δωμάτιο μου, δεν ήθελα κι άλλες εκπλήξεις, ο Αντώνης μπορεί να είχε φέρει κι άλλους φίλους, ας μην με δουν όλοι σήμερα με την πετσέτα..
Ντύθηκα και ξάπλωσα στον ψηλό καναπέ που είχε προσαρμόσει ο πατέρας μου στο μεγάλο τζάμι του δωματίου μου, ήταν τι αγαπημένο μου μέρος... Το αγαπούσα όχι επειδή ήταν όμορφο αλλά επειδή μου θύμιζε τον πατέρα μου..ναι... Δεν ζει ποια... Δεν θα ήθελα να μιλήσω γιαυτό,δεν μιλάει κανείς στο σπίτι γιαυτό... Ξάπλωσα στον καναπέ και κοίταξα έξω από το τζάμι την αυλή μας... Ήταν ήσυχα και όμορφα, διάφορες σκέψεις περνούσαν από το μυαλό μου..
Μα γιατί με τον Άγγελο ?όχι ότι με νοιάζει απλά είναι κολλητός του αδερφού μου, δεν λένε δείξε μου τον φίλο σου?ίδιοι θα ναι αν και μια δυο φορές που έτυχε να του μιλήσω φάνηκε ευγενικός και καλός αλλά από την άλλη άμα ήταν διαφορετικός δεν θα της έκανε αυτά τα πράγματα στο μπάνιο... Τέλος, εγώ θα βρω κάποιον ντροπαλό!όλοι ένα πράγμα σκέφτονται κι αν τους το δώσεις στο επόμενο λεπτό είσαι πουτανα και εύκολη... Συγνώμη κι όλες για την γλώσσα αλλά αυτό λένε.Ανοητοι και ηλιθιοι οι άντρες...
Πραγματικά όταν τα έφτιαξε με τον αδερφό μου πίστευα ότι ήταν κάτι διαφορετικό, κράτησε ένα μήνα, ποτέ ο αδερφός μου δεν κρατάει τίποτα για ένα μήνα, όσο όμορφη και να είναι, τις διώχνει...Ακόμα δεν ξέρω γιατί χώρισαν, μια φορά που είχα ρωτήσει την Σοφία δεν μου απάντησε και θεώρησα σωστό να μην την ξανά ρωτήσω, δεν ήθελα να της το θυμηθώ και για να μην μου λέει σημαίνει ότι ήταν κάτι που την πόνεσε...Η αλήθεια είναι ότι πιστεύω ότι όταν έπαθε το ατύχημα (αυτοκινητιστηκο) κάτι πεχτηκε... Δλδ μπορεί να ήταν και με τον Αντώνη...Λίγο καιρό μετά από αυτό χώρισαν.. Καλά για τον αδερφό μου δεν κάνω καν λόγο, όχι να τον ρωτήσω ούτε να του μιλήσω για την Σοφία δεν μπορώ... Παίζει να μου βάλει και καμιά μπουφλα.. Όχι όχι, δεν το διακινδυνευω..!
Ποιος θα με μαζέψει από το πάτωμα μετά ?

Ο Κολλητος Του Αδερφου Μου.. (6κεφαλαια) Where stories live. Discover now