VİVO(7175'n SIRRI)

15.6K 11 2
                                    

''Andy Kooşş , Koşabildiğin Kadar Hızlı Koş Hadi!!! Andy Koooooooooşşşş-Ahh'' 

Zayn'la nişanlandım , garip birşey nişanlım vampir bense avcı , arkadaşlarımda birşey. bu kasabaya ilk geldiğimde ne kadar sessiz bir hayatım vardı herşey merakımdan sonra başladı. merakım sayesinde insan olmuyan kişileri buldum , sonra onlardan kaçtım sonra aralarından birisine aşık oldum ve en önemlisiyse bu aşk bedenimi ele geçirdi.

Jade mutfakta kahvaltı hazırlarken perrie odasından çıkıp banyoya doğru yürür banyoya girip dolabı açıp asiton'u alır pamuğa döküp yere oturur ojelerini çıkarmaya başlarken pezz'in telefonu çalar. jade mutfaktan ''Ben Bakarım'' diyip bağırıp telefonu eline alıp açar ''Alo , Alo'' deyip cevap bekler ama cevap gelmez , jade derin bir nefes alıp telefonu kapatıcakken ''VİVO'' deyip telefon kapanır. jade şaşkın bir şekilde ''Vivo Ne?'' derken birden evin kapısı çalar. o sırada pezz merdivenlerden iner jade ona bakar perrie ona ''Jadey , Sen iyi misin?'' Jade perrie'ye bakıp ''Vivo'nun Ne Olduğunu Biliyormusun?'' dediğinde perrie ona ''Vivo mu? Radyo Kanalıdır Belki''deyip jade'e bakarken perrie birden ''Birşey mi Gördün'' deyip endişeli bir şekilde jade'e bakarken jade ona ''Hayır , görmedim'' derken birden kapı ısrarla çalmaya devam edince perrie hızlıca kapıya doğru yürüyüp ''Kimo?'' deyip kapıyı açar harry ona bakıp ''Kim Olduğumu Söylemedim'' perrie ''Tahmin Ettim'' zayn'da birden eve girince perrie ona sıkıca sarılır zayn gülerek ''Seni Özledim'' deyip gülümser perrie onun dudağına öpücük kondurup ''Bende'' harry evin bodrumuna doğru yürüyüp iner sonra bodrumun kapısını açıp ışığı yakar. jenna ona dönüp sinirli bir şekilde bakar harry ona doğru ilerleyip diz çöküp ''Sana evlenme teklifi ediceğimi düşünme.'' dediğinde birden jenna harry'e vurmaya çalışırken harry jenna'nın elini tutup çevirip jennayı yere düşürür sonra sırtına çıkıp kulağına yaklaşıp ''Bir süredir kan içmiyosun , güçün yok jenna'' deyip sinsice gülerken zayn harry'e ''Harry , Kalk'' diye seslenir harry jenna'nın sırtından kalkar jenna oturma pozizyonuna geçip duvara yaslanır zayn ona bakıp perrie'nin elini sıkıca tutar jenna ikisininde ellerine bakıp sonra perrie'nin gözlerine bakar zayn perrie'ye ''Gözlerine bakma pezz , sakın bakma.''deyip jenna'ya ''Ormanda bir ceset bulunmuş jenna , genç bir erkek ceseti biri kaçmayı başarmış diğeri başaramamış. Bu Kasabaya Seninle Birlikte Başka Gelen Biri Varmı?'' deyip ona bakar ama jenna deli gibi gülmeye başlar jade koltuk'da oturmuş bir şekilde bir elinde telefon vardır. jade kendi kendine ''Vivo , vivo ne olabilir. ne olabilir. ne.'' jade düşünürken birden arkasından biri ''7175'' der. jade arkasını dönüp ''Jesy'' jesy jade'e bakıp ''Vivoyu sana kim dedi?'' jade ayağa kalkıp ''Ne demek olduğunu biliyor musun?'' dediğinde jesy jade'e bakar.

****

Zayn bi anda perrie'nin elini bırakıp jenna'yı yerden kaldırıp duvara yaslayıp ''Cevap Ver'' deyip kolunu sıkar jenna zayn'a ''Bu Soruyu Sevgiline Sor'' deyip zayn'ın gözlerinin içine bakar birden zayn'ın gözleri turunculaşır jenna aklından ''Perrie'ye dönüp onu suçlarmış bir ses tonuyla sorular  sorup kalbini kır''der zayn'ın göz rengi düzelir sonra perrie'ye döner perrie ona bakıp ''Zayn , ona inanmıyorsun dimi?'' zayn ''Hayır İnanmıyorum'' dediğinde jenna'nın surat ifadesi değişir ve birden zayn onu bodrumun kapısına fırlatır perrie kenara çekilip şaşkın bir şekilde jenna'ya bakar zayn ona ''Gerçekten beni etkin altına alabilceğinimi sandın? acınası bir durum'' deyip jennanın kafasını tutup yere vurmaya başlar  sonra onu saçından tutup duvara fırlatır perrie eğilip kenara çekilir zayn'ın gözleri kırmızılaşır sonra dişleri ortaya çıkar jenna'ya doğru yürürken harry zayn'ın önüne geçip durdurur perrie ikisine bakarken sonra yerdeki jennaya bakar jenna ona bakıp gözünden yaş akar perrie birden birşey hayal eder;

(Perrie Hızlıca Evin Koridorunda Koşarak Evin Kapısını Açıp Çıkıcakken Birden Evin Kapısından İçeri Harry , Liam , Niall , Louis Girer Perrie Onlara Bakarken Arkasında Ayak Sesleri Duyup Arkasına Döner Jenna ile Zayn El Ele Tutuşuyodur Jenna Gülerek Perrie'ye Bakarken Zayn'ın Gözleri Kırmızı , Dişleride Dönüşmüştür Perrie Arkasından Bir Ürperti İle Titreyip Saçları Havalanır Zayn Perrie'ye Doğru Koşmaya Başlar Perrie Zayn Diye Çığlık Atarken Zayn Perrie'nin Boynuna Yapışıp İkiside Yere Düşer.)

Jenna yerde can çekişirken perrie bu gördüğü şeyden sonra gözünden yaş akar perrie'nin omuzuna biri dokunur perrie hızlı bir şekilde o eli çevirip iter sonra ''Ohh - Üzgünüm Harry , Gerçekten'' deyip bodrumdan hızlıca çıkıp duvara yaslanır zayn'da arkasından çıkıp ona bakar perrie ona bakıp ona sıkıca sarılıp ''Bana zarar vermezsin dimi?''derken zayn onun suratını tutup ''Bi insan kendine nasıl zarar verebilir ki? pezz sen bensin.'' dedikten sonra perrie ona sarılıp öper. 

****

Jesy ''7175 Arapcası VİVO Genelde Öldüğü Sanılan Ama Ölmeyen Bir Ruh Veya Cin Duvara 7175 Yazarak Haberleşirler. Vivo YAŞIYORUM Demektir.'' dediğinde jade ayağa kalkıp ''Yani ben öldüğü sanılan ama ölmüyen bir ruhdan haber mi aldım?'' dediğinde jesy ona ''Belki CİN'de Olabilir.''dediğinde jade ona şaşkın bir şekilde bakar.

****

Zayn'la harry jenna'nın yanındayken perrie odasındadır yatağa uzanmış bir şekilde tavana bakarken;

(Perrie ''Zayn YAPMA''diye bağırırken birden zayn ayağa kalkıp diz çöküp ''EMREDİN EFENDİM'' deyip yere bakarken perrie ayağa kalkıp ''Ne?'' derken bir ses İTİRAFCI!)


perrie birden gözlerini açıp ayağa kalktığında zayn karşısında duruyodur ..

23.BÖLÜM!

Büyük SırHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin