FIGHTER!!

318 9 0
                                    

Jade ve Jesy Perrie'nin Yanından 1 Dakika Bile Ayrılmadı , Jade Perrie'nin Elini Tutarken Jesy'de Onu Sakinleştirmeye Çalışıyordu. Perrie Babasının Üstüne Toprak Atıldığını Görüp ''Hayır'' diyip Engel Olmaya Çalışırken Jade Onu Tutup ''Pezz Lütfen , Lütfen Canım Yapma'' Dedi Ama Perrie Babasının Mezarına Bakarak Ağlıyordu. Zayn , Harry , Liam , Louis , Niall Mezara Girip Perrie'nin Babasının Gömüldüğü Yere Doğru İlerlediler Perrie Kafasını Kaldırıp Zayn'a Baktı Zayn Ona Bakıp Sonra beşide Durup Perrie'nin Babasının Üstüne Toprak Atılmasını İzliyorlardı. Perrie Birden Elini Jade'den Çekip Zayn'a Doğru Yürüdü Jade Jesy'e Bakıp ''Eyvah'' dedi Perrie Zayn'ın Yanına Gidip ''Çık'' Dedi Zayn Ona Soğuk ve Ciddi Bir Şekilde ''Buraya Senin İçin Değil , Babanın Anısına Geldim , Ölülere Saygım Vardır'' Dedi Perrie Yüksek Bir Sesle ''Öyle mi? Sen ve Diğerleri Ölülere Saygımı Duyuyorsunuz!! Onları Yiyere'' Sözümü Bitirmeden Harry Sözümü Kesip ''Şımarma Sarışın Lokum!! Sana Zarar Vermiyoruz , Ama Bu Tavrınla Verebiliriz'' Dedi Perrie Onlara ''DEFOLUN'' Dedi Ama Onlar Perrie'yi Hiç Takmadılar Perrie Yüksek Bir Sesle ''DEFOLUP GİDİN'' Dedi O Sırada Leigh ''Perrie Kendine Gel!'' dedi Ama Perrie Ona Dönüp ''Sinirlerimi Bozuyorsun!!'' Diyip Zayn'a Baktı Zayn ve Diğerleri Mezarın Çıkışına Doğru Yürüdüler. Perrie Babasının Mezarına Bakıp Eğilip Babasının Toprağından Bir Avuç Alıp Sıkarak ''Canımı Yakmak İstiyenlerden Bunun İntikamını Alıcam'' Diyip Hızlıca Mezardan Çıktı. Jade Arkasından Koşarak ''Perrie'' Diye Seslendi hafif bir tebessüm oluştu yüzünde perrie Dönüp ''Jade , Sonra Konuşalım'' diyip mezardan çıktı.

------------------

Perrie Bir Klübeye Girip ''Biri Var mı?'' Diye Seslenir , Arkasından Biri ''Ne İstiyorsun??'' Diye Seslendi Perrie'ye Perrie Dönüp ''Bana Birşey Öğretmenizi İstiyorum'' Diyip Adam'a Baktı.

------------------

Jade Sokakta yürürken liam karşısına çıkıp ''Merhaba'' dedi jade ''Merhaba'' diyip hafif bir gülümseme oluştu dudağında Liam ''Yemeğe Yarın Akşam Saat 8'de Çıkıcaz'' Diyip jade'n yanından uzaklaştı jade ona dönüp ''Ama Yarın , Perrie'ye Söz Vermiştim. Kahretsin'' diyip yürümeye başladı. Jade Yürürken Liam Duvarın Arkasından Çıkıp Kahkaha Attı.

------------------

Adam Perrie'ye Adının Zac Olduğunu Söyler. Perrie Ona ''Bunun Ustası Olduğunuzu Duymuştum'' Dedi Zac perrie'ye bakıp ''İntikam Almak Çok Tehlikeli , bunu yapmak istediğine eminmisin?'' dedi Perrie ''Evet'' dedi. Zac Sandalyeden Kalkıp Perrie'ye ''Benimle Gel'' diyip yürümeye başladı perrie'de onu takip etmeye başlar.. Zac Bir Odanın Kapısını Açıp Girdi , Perrie'de Girdi Zac Dolabından Yay Çıkarıp Perrie'ye Uzatıp ''Yapman Gereken Sadece İçindeki Ateş , İntikam Ateşi. O Sana Bunu Kullanmayı Öğreticek'' Diyip Gülümser. Perrie Yay'ı Alıp Zac'e Bakar.

------------------------

AKŞAM SAAT 22:00!

-----------------------------

Perrie odasında yay'a çalışıyordur duvara ok atarak delik deşik etmiştir. Perrie Emin bir şekilde ok atıyordu , evin zil'i çalar. Perrie Yay'ı masaya koyup salona inip kapıyı açar leigh ''Selam'' diyip perrie'ye gülümser perrie ''Selam'' Leigh perrie'ye sormadan eve girip koltuğa oturur perrie ''Amacın ne ?'' diyip leigh'e sert bir şekilde bakar , leigh ayağa kalkıp perrie'ye bakar , perrie birden boğazını tutup kendini boğmaya başlar. Leigh sinsice güler perrie kendini yere düşürüp boğmaya devam ederken birden evin camından zayn eve girip leigh'i duvara fırlatır.  leigh duvara çarpıp yere düşer. zayn leigh'in boğazını tutar ama leigh zayn'ın gözlerinin içine bakar zayn'ın burnundan kan akar Liam eve girer leigh başını ona çevirir liam birden kurt'a dönüşüp zayn'a bakar zayn ona dönüp ''Kardeşim'' der ama liam zayn'ın boğazını ısırır zayn yere düşer liam zayn'a vahşi bir şekilde bakar. Perrie sürünerek yedek yay'ının olduğu dolabı açıp yay'ı alıp yay'a ok'u koyup leigh'in ayağına doğrultup fırlatır ok leigh'in ayağına saplanır. liam birden kendine gelip ''Kardeşim'' diyip eğilip zayn'a bakar ama zayn çok terlemiştir , Kurt'un ısırığı  vampire işkence eder ve acı bir şekilde ölmesine neden olur. perrie ayağa kalkıp liam'a bakıp yay'a bir tane daha ok koyup ona doğru tutar liam perrie'ye bakıp ''Napıyorsun sen?'' Perrie ''Babamın İntikamını Alıyorum'' Diyip Sert Bir Şekilde Liam'a Bakar.

7.BÖLÜM!

Büyük SırHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin