Sezon 2 Tanıtımı-Unknown Fallen (Supernatural)

606 40 14
                                    

Winchesterlar,Bobby ve melek Castiel Lucifer'ın yeniden Kafes'ten çıkmaya çalışması üzerine onu engelleyecek olan Elysian adlı yarı şeytan yarı meleği arayışa çıkarlar.En sonunda Castiel Elysian'ın varlığını hissettiği yere Dean ve Sam'i göndermiştir.Elysian'ı ararken Cehennem'in askerlerinden ve ilk iblislerden olan Abaddon'un saldırısına uğrarlar.Onları bu saldırıdan kurtaran kişiyi Larissa adlı bir iblis olarak düşünen kardeşler aslında onun Elysian olduğunu öğrenirler.

Elysian Winchester'lara kendisi hakkında çoğu şeyi anlatır.Annesinin düşmüş bir melek ve babasınında Crowley isimli iblis olduğunu söyler.Fakat onun hakkındaki tek ilginç şey bu değildir.

Elysian evrendeki en güçlü varlıklardan biri olmasıyla beraber Lucifer'ın Kafes'e sonsuza kadar kapatılmasını sağlayacak tek varlıktırda.Fakat henüz bunu nasıl yapacağını kimseye açıklamamaktadır.Bunu bilen sadece tek bir kişi vardır.O da melek Castiel'dir.

Dünya'ya düşmüş melekler birbir eski hallerine geri döner.Özlerini Elysian sayesinde geri kazanmışlardır.Elysian Metatron'un engel büyülerine karşın,Cennet'e rahatça girebilmektedir.Tam bir melek olmadığından ve çok güçlü olduğundan büyüyü geçip melek özlerini her birine geri götürmüştür.

Fakat Castiel'ın yine gizemli bir şekilde kişiliği değişmiştir.Diabolic bıçağını yapmış ve Elysian'ı öldürme planları kurmuştur.Diabolic bıçağı'nın yapımının neredeyse imkansız olduğunu söyleyen Elysian onun şeytan ve melek bıçağı,Cehennem'de 1000 yıl yanmış masum bir ruhun duyguları,en çok kötülüğü yapmış bir meleğin özü ve Purgatory'de kalmış bir insanın gözyaşlarının karışımından yapıldığınıda söylemiştir.Castiel'ın özleri Cennet'ten ve gözyaşlarını Dean'den aldığını anlayan Winchesterlar ve Elysian,Cass'in özleri sadece Metatron sayesinde alabildiğini tahmin etmişlerdir.Yani Castiel Metatron tarafından ele geçirilmiştir.

Metatron'u öldürerek meleklerin Cennet'e girebilmesi için büyüyü kırma planını uygulamak için Cennet'e giden Elysian büyük bir sürprizle karşılaşmıştır.

Bu sürpriz neydi?Elysian Dean ve Sam'in yanına geri gidebilecek mi?Castiel yine normal haline dönecek mi?Metatron ve Lucifer'a ne olacak?Herşey 2.sezonda sırlarını açığa çıkaracak..

Unknown Fallen (Supernatural)Where stories live. Discover now