Şeytanın Meleği

1.9K 53 50
                                    

           Sadece birkaç günde hayatın tepetaklak oluverir. Çukurun dibine doğru düşmekte olan bir zavallıymış gibi hissedersin. Her bir hücresi onu dibe iten,vücudunun bile ona ihanet ettiği bir zavallı gibi.

           Ağlamaktan bile nefret edip,güçsüz gözükmemek için titreyen bacaklarına söz geçirmeye çalışırken amacını düşünürsün. Seni hayata bağlayan tek şeyi beynine kazımaya çalışırsın. Ve eski günleri özlersin. Saçlarının kötü gözüküp iğrenç esprilere üzüldüğün günleri özlersin. Yapabileceğin tek şey özlemektir  çünkü.

           Fetüs pozisyonuna geçtiğim yerde iyice büzüldüm. Vücuduma sardığım kollarım, üşümemi engelleyemiyordu. Başka ne yapabilirdim ki ? Siyah deri bir pantolon ve aynı renk bir tişörtle kalakalmıştım. Ellerime sıçrayan kan lekelerine baktım. Gerçek olmasını istemediğim kadar kırmızıydı. Onun kadar gerçek.

            'Hayır.'' dedim, kendi kendime. ''Hayır ağlamamalıyım. Ağlayamam ki ben.''

             Yanağımdan süzülen birkaç damla yaşın akmasına izin verdim. Bileklerime kadar bulaşmış,tırnak içlerimi doldurmuş kana bakmaya cesaretim yoktu. Titreyen ellerimi saçlarımın üzerinde gezdirdim. Hiçbir zaman sevemediğim, kan rengi saçlarımın üzerinde.

             ''Bunu...Bunu ben yapmadım, değil mi ?'' dedim, titrek bir sesle. Öyle biri değildim ki ben. Hayatımdaki en büyük aksiyon okula giderken yolumu uzatmaktı.

            İnandığım dünyanın dışında bir şeyler olduğunu öğrenene kadar. Göremeyeceğim kadar aykırı, ama o benim bir parçam. Asla ait olmasını istemediğim, genetik bir lanet. Ama, bazı şeyleri değiştiremezsin. İçindedir. İstemesen de o, hep oradadır.

             Titreyen ellerimi yumruk yaptım. Yaşamanın amacı mutlu olmak değil miydi ? Eğer mutsuz olmak için lanetlenmişsen, niçin yaşarsın ki ? Çok basitti cevabı aslında, itiraf etmek istemediğim kadar basit. Gelecek için , ufak da olsa bir umut için yaşarsın. Ama o umudu kendi elleriyle öldürdüysen...

             ''Hayır ! '' dedim bağırarak, sanki bir rüyadaymışım da uyanabilecekmişim gibi. ''Hayır, hayır, hayır ... ''

         Evet arkadaşlar, ilk hikayemle karşınızdayım. Bu, giriş bölümü gibi bir şey, fantastik bir hikaye olacak. Okuduktan sonra lütfen görüşlerinizi yazın, onlara çok ihtiyacım var =)

Şeytanın MeleğiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin