1D haberleri ...

2K 51 10
                                    

size biraz üzücü bir haber vereceğim ... :(  aslında bu haberi ben de yeni duydum duymayanlar için bu haber ....

 Ünlü grup One Direction'da neler oluyor. Grup ayrılıyor mu? Gençlerin hayran olduğu grup One Direction'da ayrılık rüzgarları esiyor. Dünyaca ünlü müzik grubu One Direction'un sevilen üyesi Louis Tomlinson müziği bıraktı. Dünyanın en ünle ve genç gruplarından One Direction'dan gelen haber hayranlarını üzdü. 

Zayn Malik, Louis Tomlinson, Harry Styles, Liam Payne ve Niall Horan'ın üyleri olduğu grup dünya üzerinde milyonlarca hayrana sahip . Özellikle genç kızlar tarafından ilgi gören gruptan gelen haber hayranlarını hem şaşırttı hem de üzdü. 

One Direction grubunun yakışıklı üyesi Louis Tomilnson müziğer ara vererek futbola yöneldi. İngiltere'nin Doncaster Rovers takımıyla anlaşan Tomlinson, genç kızların karşısına artık yeşil sahalarda çıkacak.

Louis 2013-2014 sezonunda Doncaster Rovers takımında 28 numaralı formayı giyecek.       bu da iyi bir haber ... One Direction'dan yeni VEVO rekoru! One Direction grubu Best Song Ever video klibiyle yeni bir rekora imza attı.

One Direction parfümü satışa çıkıyor Gençler tarafından çok sevilen One Direction grubu da parfümü olan ünlüler kervanına katıldı. İngiliz müzik grubu One Direction'ın parfümü çok yakında mağazalarda. Grubun internet sitesinden yaptığı açıklamaya göre parfümlerinin adı 'Our Moment' yani 'Anlarımız'. 

25 Ağustos tarihinde yalnız iki hafta boyunca Harrods mağazalarında satışa çıkacak olan parfüm, sınırlı sayıda üretilecek. 

 1.Niall Horan

Hala doğru kızı bekliyorum.”
1.
 Niall grubun en neşeli ve enerjik üyesi. Fanlarıyla arası çok iyi olan yakışıklı yıldız, onları her fırsatta sımsıkı kucaklamayı, öpücüklere boğmayı ihmal etmiyor.

2. İrlanda doğumlu Niall, okul yıllarında oldukça utangaç bir çocukmuş, üstelik kızlarla arası da iyi değilmiş. Söylediğine göre ‘duygusal bir erkek’ olduğu için ortaokula kadar hiç kız arkadaşı olmamış.

3. Değişim programıyla Fransa’da bulunduğu yıllarda ilk kez bir kızla öpüşmüş. O, bu deneyimi hakkında hiç konuşmak istemiyor ve ilk öpücüğü için “Çok kötü bir deneyimdi, hafızamdan o anıyı çıkardım,” diyor.

4. Şakacı, gülmeyi seven, makyaj yapmayan ve kendisiyle ortak ilgi alanlarına sahip kızlardan hoşlanıyor. Eğer böyle bir kız bulursa gruba dahil etmek istiyor. Hahaha!

5. Niall, bugüne kadar Miranda Cosgrove, Selena Gomez, Freya Mavor (‘Skins’ dizisinin yıldızı) ile flört etti. Bir ara adı ‘X Factor’ yarışmacılarından Amelia Lily ile de anıldı, fakat Niall daha sonra bu ilişkiyi yalanlandı.

2.Louis Tomlinson

Çok eğlenceli bir okul hayatım oldu.”
1.
 Louis, 13 yaşında İngiltere’nin en prestijli okullarından Hayfield School in Doncaster’a kabul edildi ve çocukluk hayali gerçek oldu.

2. Çok eğlenceli bir okul hayatı geçirdiğini söyleyen yıldız o yılları, “Asla yaramaz bir çocuk değildim, sadece sınıfta konuşmayı çok severdim ve okulun şaklabanıydım,” diye anlatıyor.

3. Louis’in favori yiyeceği havuç! Hatta bir röportajında “Nasıl kızlardan hoşlanırsın?” sorusuna Louis, “Güzel gözleri, güzel saçları olan, yani havuç yiyen kızlardan hoşlanırım!” diye cevap verince olanlar olmuş. Şimdilerde Louis sahneye her çıktığında hayranları tarafından havuç yağmuruna tutuluyor.

1D'nin bilinmeyenleriiii :) (TAMAMLANDI) Where stories live. Discover now