The end

25 4 0
                                    

Jen se chci vyjádřit ke konci.

Prvně jsem si myslela, že bych to mohla ukončit dobře. Rebecce by se splnily všechny sny a byla by šťastně zasnoubená s Calumem, ale když sem nad tím tak přemýšlela a přepisovala celý příběh... Nikdy nemusí vše skončit dobře a podle vašich představ. Nechci do vás dodávat negativní energii, ale každý mi dá za pravdu.

Možná to mohlo skončit, tak že by se vše vyřešilo a kluci by jí ze všeho pomohli, ale ona začala vnímat svět jako vězení. Co teď zmůžeme ve světě? Musíme vydělávat peníze aby sme unikli alespoň na chvíli z reality. Všichni si říkáme, že peníze nepotřebujem, že je důležitá rodina, ale co když někdo z rodiny bude těžce nemocný a léčba stojí nějaký ty peníze. Nebo potřebujete svou rodinu nakrmit a to jsou další peníze. Všechno se dnes točí jen kolem peněz, ale co ty peníze vlastně sou?

Sou to jen kusy papíru a kovu, které vydáváme za tak důležité. Ten kdo má víc těhle papírků se povyšuje nad ostatníma. 

I když kdokoliv řekne, že peníze nepotřebuje z části je to lež. Někdo je opravdu nepotřebuje, žije klidný život bez dluhů a starosti ho moc neobkopují, ale většina populace je chce. Peníze se snaží ovládnout svět.

A nejen peníze. Někdo je na vás zlý jen proto, že jemu to dělá dobře. Nebo vám neúmyslně ublížila osoba, kterou jste milovali, ale ona odešla nadobro stejně jako Becc.

Je to spoustu věcí, které někteří nevidí, ale někdo je vnímá. Ať je to cokoliv.

Držte se svých snů, neopouštějte je jako Rebecca. Ať ty sny jsou jakkoliv bláznivé můžete je splnit a oni vás udělají šťastnými. Nebo vy můžete udělat šťastnými kohokoliv jinýho. Jen tak koupit květinu či říct svým blízkým jak moc je máte rádi. Poděkovat za všechno co máte. Je zbytečné být naštvaný za to, že nemáte to co jste chtěli. Také jste nemuseli mít nic.

Važte si všeho co máte, třeba i pitomé knížky z dětství, kterou stejně už nečtete, ale když se na ní podíváte tak si třeba vzpomenete na to jak ste se ji snažili jako malí přečíst.

I ty vzpomínky, které bolí a máte z nich slzy v očích něco znamenají a nemělo by se na ně zapomínat. Buď jste se z nich poučili nebo vám připomínají osobu, kterou jste ztratili.. Važte si toho.

Moc vám za všechno děkuju jste skvělí!

Teď už jen to poslední. Nikdy neztrácejte víru v sebe. Stanovte si cíle jakékoliv je to fuk, člověk bez cíle si nemá co dokázat. A hlavně držte se svých snů.

With love Nikoletta♥




Unfulfilled dream //c.h. DOKONČENOWhere stories live. Discover now