Rebecca Allison Hemmings

32 5 0
                                    

''Vážení a milý pozůstalý. Sešli jsme se zde aby jsme poctili památku naší kamarádky, přítelkyně a skvělé sestry Rebeccy Allison Hemmings. Usměvavá, krásná slečna, které se úsměv vypařila nemohl a ho znovu najít. Ztratila se ve tmě, do které nakoukla. Její přátele a bratr se jí snažili pomoc dostat se zpět. Nechtěli aby se utopila, ale její osud ji stáhl do největších hlubin. Poslední dny trávila na svém oblíbeném místě. U řeky, která je nemilosrdná a neodpouští chyby. Nedá druhou šanci. Zde u této řeky, Rebecca odešla a jak jsem již jednou řekl, povedlo se jí utéct z vězení dnešního světa a nikdo jí už nechytí.''její bratr ukončil sou řeč.

''Já vlastně ani tak krásnou řeč nemám. Jen jsem se chtěl omluvit Becce, že jsem to znovu nesplnil. Měla si pravdu Becc, nikdy se nemá slibovat to co člověk nezvládne a nesplní. Já se omlouvám, že sem nesplnil tvé sny. Pořád tě miluju.''

Všichni se odebrali ke břehu osudné řeky. Každý do ní hodil jednu bílou lilii. Mezi posledními byli kluci. Ashton, Michael, Luke a Calum. Nikdo z nich tomu nemohl uvěřit. Nikdo z nich nic neříkal, nemohli najít slova.

''Znovu odešla.''

''Daleko.''

''Na místo kde ji nenajdem.''

''A nebudeme ji moc ochránit.''

''Teď bude ochraňovat nás, hoši.''

Každý má v sobě díru která se zvětšuje. Hlubina, která se skrývá uvnitř nich je jednou dostane, stejně jako Rebeccu.



Unfulfilled dream //c.h. DOKONČENOWhere stories live. Discover now