Întâmpinarea.

9 1 0
                                    

Am ajuns la liceul cu tot felul de specimene care se cred staruri... porno . As spera sa nu fiu nevoita sa-mi descarc nervii ca dintr.un filmulet in baia liceului sa se transforme intr un film horror. Dupa atatea vorbe in genul " ai grija de tine" , "sa inveti bine " si " sa-ti faci prieteni " , privirile lor ma faceau sa-mi ies din fire incat m-au cuprins nervi :
-ar trebui sa-mi dau seama ca viata mea e mult mai importanta decat a voasta prin faptul ca va holbati si barfiti cu ajutorul iq-ului vostru scazut?
- ău, ușor fetita, n-ar trebui sa te enervezi, toti au ticul de a analiza persoanele noi, ca si tine; spune o necunoscuta.
-indiferent ca nu am 18 ani, nu sunt fetitia , m-as incadra ca adolescenta, asta pe langa faptul ca bu trebuie sa-mi vorbesti sictirita, tu cine mama naibii esti?
Ignorand ceea ce am spus si luând in cosiderare doar ca am cerut sa stiu cine e , a răspuns :
-eu sunt Ecaterina, mi se spune Terri..dar tu?
O arătare bruneta, cu ochii verzi spre galbui care are un caracter de curva jegoasa ascuns de ochii pe care sigur nu ar trebui sa-i cred si de inocenta pe care incearca s o atribuie. Este enervanta doar prin felul in care-mi vorbește si prin faptul ca e interesata numai de ceea ce vrea ea. As putea sa ma descarc mai tarziu pe ea, mai mult decat ar vrea ea s-o faca. Sa lasam planurile de-o parte si sa răspundem:
- nu te-am intrebat cum te cheama , ci cine esti. Iar pe tine nu ar trebui sa te intereseze atat de multe despre mine.
- bine anonimo, vrei sa te conduc in clasa?
-n am nevoie de ajutorul nimanui, ma descurc.

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Dec 30, 2015 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Propriul DemonUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum